Tai patiekalas, kuriame pirmu smuiku griežia juodųjų pupelių padažas, labai tipiškas Kinijos virtuvės ingredientas. Nustebsite, kaip toks nedidelis kiekis mėsos, papildytas daržovėmis, sočiai primaitins visą šeimą.
Gausiai česnakais pagardintas vegetariškas troškinys. Nenustebkite, kad jame naudojamas lydytas sviestas. Galite sviestą keisti aliejumi, tačiau tikrai rekomenduoju būtent sviestą, nes jis suteikia patiekalui labai smagaus skonio, ir tikrai nesijaučia maistas pernelyg riebus.
Nustebsite, tačiau kepant cukinijas ilgai žemoje kaitroje, jos taps sapdžios, ir išlaikys savo struktūrą, išliks nesutežę. Šis cukinijų pagardas tiks ne tik česnakiniams crostini, bet taip pat bus ir puikus padažas pastai. Beliks tik užbarstyti mėgstamo sūrio (nuo rikotos iki parmezano).
Saldus tirštas pagardas, tinkantis su burgeriais, traškiomis bulvytėmis ar bet kokia mėsa bei vegetariškais užkandžiais
sultingi jautienos burgeriai su aitriais korėjietiškais prieskoniais ir gaiviais priedais
Kupinas baltymų vegetariškas burgeris
Tai universalus gruziniškas pagardas, tinkantis su švelnia varške ar mocarela
Kiekviena tauta turi savo „koldūnus”:) Štai jums gruziniški su sultingu ir aromatingu maltos mėsos įdaru.
Lengvas vasariškas patiekalas su cukinijomis ir malta mėsa