Skip to content
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Nidos receptaiNidos receptai
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Izraelis
  • Youtube
  • Naujienų archyvas
  • Krepšelis / 0,00 € 0

    Krepšelis

    Krepšelyje nėra produktų.

  • 0

Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Crostini su cukinijomis ir bazilikais

16
Rgp

Nustebsite, tačiau kepant cukinijas ilgai žemoje kaitroje, jos taps sapdžios, ir išlaikys savo struktūrą, išliks nesutežę. Šis cukinijų pagardas tiks ne tik česnakiniams crostini, bet taip pat bus ir puikus padažas pastai. Beliks tik užbarstyti mėgstamo sūrio (nuo rikotos iki parmezano).

Plačiau
Komentuokite
Užkandžiai

Karamelizuotų čili pipirų džemas su romu

13
Rgp

Saldus tirštas pagardas, tinkantis su burgeriais, traškiomis bulvytėmis ar bet kokia mėsa bei vegetariškais užkandžiais

Plačiau
Komentarų: 2
Mėsa ir paukštiena

Korėjietiški burgeriai

13
Rgp

sultingi jautienos burgeriai su aitriais korėjietiškais prieskoniais ir gaiviais priedais

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai

Vegetariškas lęšių burgeris su cukinijų makaronais

13
Rgp

Kupinas baltymų vegetariškas burgeris

Plačiau
Komentuokite
Užkandžiai

Mėtinė adžika

09
Rgp

Tai universalus gruziniškas pagardas, tinkantis su švelnia varške ar mocarela

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Chinkali

08
Rgp

Kiekviena tauta turi savo „koldūnus”:) Štai jums gruziniški su sultingu ir aromatingu maltos mėsos įdaru.

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Įdarytos užkeptos cukinijos

22
Lie

Lengvas vasariškas patiekalas su cukinijomis ir malta mėsa

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai

Halloumi sūrio ir nektarinų vertinukai su petražolių pagardu

16
Lie
Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Įdarytos paprikos

02
Lie

Nostalgiškas ir komfortabilus patiekalas iš vaikystės, švenčiant suvešėjusių šviežių žalumynų ir pirmųjų bulvių derlių

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Grilyje kepti baklažanai citrininiame mėtų marinate

22
Bir

Kuo ploniau supjaustysite baklažanus, tuo skanesnis bus patiekalas. Kepkite baklažanų riekeles ant groblėtos keptuvės (griddle pan), arba tiesiog ant grotelių – taip dar gausite ir dūmo aromatą. Kuo ilgiau baklažanai pabus marinate, tuo jie bus skanesni.

Plačiau
Komentarų: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
E-PARDUOTUVĖ
AKCIJA! 20EUR
  • Knyga Nidos Receptai 10 metu drauge Knyga „NIDOS RECEPTAI: 10 metų drauge“ 35,00 € 25,00 € (su PVM)
Sek @Facebook
Nidosreceptai.lt
Ieškokite
Žymos
Abrikosai afganu virtuve Antiena Arabiška virtuvė Artišokai avietės Avinžirniai Baklažanai batatai Briuselio kopūstai Džiovinti vaisiai Filo tešla Garnyrai Gavenios patiekalai Gruziniška virtuvė Japonų virtuvė Jautiena kava Kelionės Kinu patiekalai Kriaušės Kruopos Mangoldai Maroko virtuvė Mielinės tešlos kepiniai Nesaldūs kepiniai Ožkiena Pasninko patiekalai Pomidorai Portugališka virtuvė Pupos Pusryčiai Sezamai sidras Slyvos sour dough Svogūnai tachini Triušiena Tunas Vakavimas veršiena Vištiena kalakutiena Šventiniai patiekalai Žydiška virtuvė
Šiuo metu skaito:
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Copyright 2023 © Nidos receptai
  • Apie Izraelį
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Naujienų archyvas
  • Apie mane
  • Susisiek

Prisijungti

Praradote savo slaptažodį?