Nustebsite, tačiau kepant cukinijas ilgai žemoje kaitroje, jos taps sapdžios, ir išlaikys savo struktūrą, išliks nesutežę. Šis cukinijų pagardas tiks ne tik česnakiniams crostini, bet taip pat bus ir puikus padažas pastai. Beliks tik užbarstyti mėgstamo sūrio (nuo rikotos iki parmezano).
Saldus tirštas pagardas, tinkantis su burgeriais, traškiomis bulvytėmis ar bet kokia mėsa bei vegetariškais užkandžiais
sultingi jautienos burgeriai su aitriais korėjietiškais prieskoniais ir gaiviais priedais
Kupinas baltymų vegetariškas burgeris
Tai universalus gruziniškas pagardas, tinkantis su švelnia varške ar mocarela
Kiekviena tauta turi savo „koldūnus”:) Štai jums gruziniški su sultingu ir aromatingu maltos mėsos įdaru.
Lengvas vasariškas patiekalas su cukinijomis ir malta mėsa
Nostalgiškas ir komfortabilus patiekalas iš vaikystės, švenčiant suvešėjusių šviežių žalumynų ir pirmųjų bulvių derlių
Kuo ploniau supjaustysite baklažanus, tuo skanesnis bus patiekalas. Kepkite baklažanų riekeles ant groblėtos keptuvės (griddle pan), arba tiesiog ant grotelių – taip dar gausite ir dūmo aromatą. Kuo ilgiau baklažanai pabus marinate, tuo jie bus skanesni.