Print Recipe
Meksikietiški ryžiai
Aromatingi meksikietiški ryžiai tiks kaip pagardas takoms, arba kaip atskiras patiekalas
Course Užkandžiai
Virtuvė Meksikos
Raktažodis ryžiai
Porcijos
asm
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Meksikos
Raktažodis ryžiai
Porcijos
asm
Ingredientai
Procesas
  1. Gilesnėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite svogūnus, Kai jie suminkštės, sudėkite česnakus ir dar truputį pakepinkite, tik neleiskite susvilti. Suberkite ryžius ir kepinkite kelias minutes, maišydami, kol ryžiai pasidengs riebalais ir taps mažumėlę skaidrūs (apie 5 min).
  2. Kitame puode užvirinkite sultinį ir sumaišykite jį su pomidorų tyre (arba tarkuotu pomidoru). Karštą sultinį supilkite į keptuvę su ryžiais, pasūdykite, įberkite pipirų, uždenkite (jei neturite dangčio uždenkite folija) ir palikite troškintis ant nedidelės ugnies apie 25 minutes. Patiekdami pabarstykite šviežiomis kalendromis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *