Print Recipe
Sausainiai red velvet su balto šokolado įdaru
Course Desertai
Virtuvė Britų
Porcijos
vnt
Ingredientai
Balto šokolado įdarui
Course Desertai
Virtuvė Britų
Porcijos
vnt
Ingredientai
Balto šokolado įdarui
Procesas
  1. Pradėkite nuo įdaro: šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir sumaišykite su likusiais ingredientais. Iš masės suformuokite 12 vienodo dydžio gabalėlių, juos sudėkite į skardelę ar lėkštę, išklotą pergamentiniu popieriumi, lengvai suplokštinkte, ir padėkite į šaldiklį, kad gerai sukietėtų (apie 30 min arba ilgiau).
  2. Pasiruoškite sausainių tešlą: į elektrinio kombaino indą sudėkite sviestą ir cukrų ir išsukite iki labai purios baltos masės (6-8 min). Įmuškite kiaušinį, suplikite vanilę ir valgomuosius dažus, ir toliau plakite dideliais apsisukimais, apie 2 minutes. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kakavą ir sodą. Sumažinkite mikserio apsisukimus iki minimumo, suberkite birių produktų mišinį į sviesto masę ir maišykite tik tol, kol visi produktai susimaišys.
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Išklokite pergamentiniu popieriumi 2 skardas. Imkite 1 šaukštą sausainių tešlos ir iš masės suformuokite apvalius rutuliukus (turėtų išeiti 24 rutuliukai). Pusėje rutuliukų nykščiu įspauskite po ertmę. Išimkite sušalusį įdarą ir kuo sparčiau sudėkite po vieną įdaro gabalėlį į rutuliuką su ertme. Tada ant jo dėkite rutuliuką be ertmės, pirštais užlipdydami kraštus taip, kad susiformuotų kamuoliukas. Jį paplokštinkite, pavoliokite baltame cukruje, ir dėkite į skardą. Taip suformuokite likusius sausainius.
  4. Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 15 minučių, arba kol masė sutvirtės. Išėmę palikite skardoje trumpai pravėsti (5 min). tada išimkite iš skardos ir pilnai atvėsinkite ant grotelių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *