Pikantiškas vegetariškas pyragas, kuriame gorgonzola įneša ypatingo poskonio ir egzotikos. Tačiau jei gorgonzolos nemėgstate, pakeiskite ją kitokiu sūriu – tarkuotu Parmezanu arba Fontina
Aromatingas, minkštas ir drėgnas Kalėdų keksas su siurprizu viduje! Įsitikinkite, kad turite maždaug 2L talpos kepimo formą šiam keksui kepti.
pikantiški minkštučiai pyragėliai, puikiai tinkantys vakarėliui, svečių pasitikimui su taure vyno, vaišėms į darbą ar mokyklą, piknikui ar suneštinėms šventėms. Skaniausi, aišku, tą pačią dieną, kurią kepė.
Ragelius galite daryti mažučius, vos vieno kąsnio (gausite 32 vnt), arba didesnius (gausite 16 vnt)
Cinamono bandelės kitaip: įdaras su keptais moliūgais, ruduoju cukrumi ir degintu sviestu (pakaitintu iki rudumo)
Vieno dubenėlio šios sriubos kažin ar pakaks – tai ir užkandis, ir pagrindinis patiekalas vienoje lėkštėje! Ryškūs Artimųjų Rytų aromatai rūgščiai sūriame sultinyje.
Šiam nesudėtingam užkandžiui sunaudosite virtų ryžių likučius. Eksperimentuokite į sveikatą keisdami ingredientus, tik leiskite paplotėliams gerai apskrusti prieš pradėdami juos vartyti, antraip jie tikrai pabirs keptuvėje.
Puikus greitų pusryčių patiekalas – griebei į ranką ir gali bėgti gyventi gyvenimo:)
Keksiukai super lengvai pagaminami, neprireiks jokios virtuvės technikos. Labai nedaug riebalų (tik 100ml alyvuogių aliejaus) ir cukraus (vos vos priduos saldumo, tačiau jei mėgstat saldesnius kepinius dėkite cukraus daugiau), praturtinti riešutais, avižiniais dribsniais, chia sėklomis.
Šventiškas šparagų užkandis gali būti tiekiamas kaip atskiras patiekalas, arba garnyras prie pagrindinių mėsiškų patiekalų. Polonezas – iš prancūzų virtuvės kilęs daržovių patiekimo būdas, kuomet jos pabarstomos svieste paskrudintais džiūvėsėliais ir kiaušiniais. Šiuo atveju patiekalas dar pagardintas lazdyno riešutais
Print Recipe Kalafijorų ir saldžių bulvių blyneliai su ikrais Velykoms Šventiškų užkandžių idėja Course Užkandžiai Virtuvė Lietuvos Raktažodis blynai, kalafioras, bulvės Pasiruošimas 10 min Laikas 10 min Porcijos asm Ingredientai Kalafijorų blyneliams ½ mažo kalafijoro (apie 200g)druskos ir pipirų1 kiaušinis (mažas)1 česnako skiltelė (sutarkuota)½ citrinos nutarkuota žievelė2 šaukštai smulkintų krapų (tiks ir […]
Trapios tešlos galetė su slyvomis ir nepaprastai skaniu tirštu skrudintų pankolių creme anglais padažu