Minkštos it pūkas bandelės žaismingos mini moliūgų formos. Kad gyvenimas būtų įdomesnis ir… skanesnis 🙂
Sotus, aromatingas, subalansuotas daržovių apkepas
minkštos ir jaukios kvapnios pieniškos bandelės su espresso ir pumpkin spice prieskoniais
Saikingai saldžios skaisčios spalvos bandelės, tiks kaip šventinės duonelės, arba pasmaližiavimui su sviestu ar džemu
Vasariškai gaivus ir lengvas vegetariškas gratinas
Vegetariškas aromatingas užkandis, skanus bet kokia proga ir bet kuriuo sezonu
Galette yra vienas paprasčiausių kepinių, kuriam nereikia net specialaus kepimo indo. Kuo ji kreivesnė, tuo gražiau ir natūraliau. Vaisius įdarui galite pasirinkti pagal sezoną arba tai, ką turite – pavasarį tiks rabarbarai, vasarą – abrikosai ar braškės, o rudenį – figos, obuoliai. Skaniausia patiekti su plakta grietinėle arba ledais
Minkšti ir sultingi blynai iš šviežių kukurūzų, įdaryti puikiai subalansuotu trijų sūrių mišiniu. Tiesiai iš Australijos Master Chef virtuvės 🙂
Kai sunku išsirinkti, ar labiau mėgstat bandeles su cinamonu, ar su kardamonu, kepkit šias, su abiem 🙂 Pasakiško skonio.
Nepamainomi, iš mados neišeinantys avižinių dribsnių sausainiai. Traškūs ir aromatingi.