Nepaprastai skanus pyragas, kuriame vaisių daugiau nei tešlos. Trupiniai yra visiškas TOP’as, mielai tokiais barstysiu visus kitus pyragus ir desertus 🙂
Rabarbarai – pačiame sezone, tad reikia į valias jų atsivalgyti. Šis pusryčių patiekalas patiks ir mažiems, ir dideliems. Įdarui galima naudoti ir šaldytus rabarbarus (po sezono)
Saldus kepinys, kuris žydiškoje virtuvėje patiekiamas kaip garnyras su mėsos patiekalais. Cukraus kiekis pateiktas kaip originaliame recepte, aš jį šiek tiek mažinčiau.
Trapios tešlos galetė su slyvomis ir nepaprastai skaniu tirštu skrudintų pankolių creme anglais padažu
Minkštas ir drėgnas pyragas su aguonomis ir obuolių skiltelių kepure.
Galette yra vienas paprasčiausių kepinių, kuriam nereikia net specialaus kepimo indo. Kuo ji kreivesnė, tuo gražiau ir natūraliau. Vaisius įdarui galite pasirinkti pagal sezoną arba tai, ką turite – pavasarį tiks rabarbarai, vasarą – abrikosai ar braškės, o rudenį – figos, obuoliai. Skaniausia patiekti su plakta grietinėle arba ledais
Nenusivilsit patys ir užsidirbsit aplodismentus iš svečių – šis čiskeikas yra Kažkas Tokio.
Turtinga antioksidantais kakava, sumaišyta su bananais ir traškiais neskrudintais grikiais, riešutais ir sėklomis – ar gali būti geresnis pasirinkimas pusryčiams?