Nuotaikingi pusryčių blynai su šviežiomis braškėmis. Tikram pasilepinimui saulėtą savaitgąlį!
Rumuniškas mielinis pyragas, saikingai saldus, su plonu graikinių riešutų, kakavos ir romo įdaru.
Aromatingas keksas, praturtintas kavos ir kardamono skoniais. Neįprasta keksui konsistencija dėl nemažo kiekio kiaušinių tešloje, tačiau itin skanus ir aromatingas kepinys, ypač tinkantis Velykoms
Ilgai šviežias išliekantis keksas, tinkantis ir kasdienai, ir šventėms. Paprastas receptas, bet labai turtingas ir išraiškingas skonis.
Pusryčiams ar priešpiečiams, piknikui ar pietų dėžutei – bananų duona tinka visur! Ši versija dar ir su varškės sluoksniu.
Trapūs sausainiai, kurie turi savybę greitai išgaruoti nuo stalo:) Tačiau jei išsikepsite daugiau, laikykite uždarame inde mažiausiai savaitę.
Burnoje tirpstantys labai riešutiniai sausainėliai su kava pagardintu riešutiniu „kremu“. Nepamainomi prie kavos puodelio ar kaip saldi dovana 🙂
Vasariškai gaivus, ne per saldus, puikiai subalansuoto skonio tortas, kuris patiks net išrankiausiems.
Ypatingai lengvai paruošiamas minkštas ir sultingas pyragas su rabarbarais.
Itin greitai pagaminamas, labai plonos tešlos pagrindo ir daug rabarbarų įdaro