Labai paprastas pyragas, kuriam neprireiks jokios virtuvės technikos
Labai nesaldus gaivus desertas. Jei gaminsite ypatingai progai, paskaninkite panakotą prieš pat patiekiant riesling vyno sirupu (500ml vyno virinkite su 110g palmių cukraus apie 10-15 min, kol sutirštės, tada įdėkite plonai nupjautas 2 laimo žieveles ir pailkite atvėsti, kad sirupas prisigertų laimo žievelės skonio. Žievelę išmeskite, sirupu palaistykite panakotą prieš patiekiant)
Puikus greitų pusryčių patiekalas – griebei į ranką ir gali bėgti gyventi gyvenimo:)
Keksiukai super lengvai pagaminami, neprireiks jokios virtuvės technikos. Labai nedaug riebalų (tik 100ml alyvuogių aliejaus) ir cukraus (vos vos priduos saldumo, tačiau jei mėgstat saldesnius kepinius dėkite cukraus daugiau), praturtinti riešutais, avižiniais dribsniais, chia sėklomis.
Rabarbarai – pačiame sezone, tad reikia į valias jų atsivalgyti. Šis pusryčių patiekalas patiks ir mažiems, ir dideliems. Įdarui galima naudoti ir šaldytus rabarbarus (po sezono)
Plonas trapios tešlos pagrindas, išraiškingas rabarbarų ir braškių (šviežių, šaldytų arba pakeistų kitomis šaldytomis uogomis, pvz., avietėmis) sluoksnis ir traškūs trupiniai – šiek tiek modernizuota pyragų klasika
Labai purus ir minkštas, kvapnus ir saikingai saldus pyragas, tačiau pati skaniausia jo dalis – traški riešutų kepurė!
Saldus kepinys, kuris žydiškoje virtuvėje patiekiamas kaip garnyras su mėsos patiekalais. Cukraus kiekis pateiktas kaip originaliame recepte, aš jį šiek tiek mažinčiau.
Be kategorijos
Karamelizuoti riešutai su čili
Labai skanus pakramsnojimas, arba priedas su salotomis, arba dalis sūrių lėkštės
Klasikinis itališkas desertas, tinkantis bet kuriuo sezonu, bet kuriai progai, bet kokiai kompanijai
Trapios tešlos galetė su slyvomis ir nepaprastai skaniu tirštu skrudintų pankolių creme anglais padažu