Nepamainomi, iš mados neišeinantys avižinių dribsnių sausainiai. Traškūs ir aromatingi.
Lengvai purūs, bet kartu koncentruotos konsistencijos mieliniai ryžių blynai iš Malajų virtuvės repertuaro. Būtinai patiekite su kokosiniu saldžiu padažu, kuris leis pajusti tikrą patiekalo skonį!
Be proto skanus pyragas, kuriame nedaug tešlos, nedaug saldumo ir riebalų, bet labai daug obuolių ir skonio.
Kuo papuošti šventišką Kalėdų stalą? Ogi valgomais morengų vainikėliais!
Tai tarsi mielinių bandelių vainikas, kur kiekviena bandelė slepia obuolio skiltelę, pagardintą cukrumi ir cinamonu.
Minkštas, ne per saldus mielinis pyragas su šokolado ir žemės riešutų įdaru
Kepant šį pyragą orkaitę reikės įkaitnti kur kas stipriau nei kepant tradicinius čiskeikus. Tikslas – kad viršus mažumėlę apdegtų, kraštai būtų nelygūs, o vidus truputį įdubęs ir nepilnai iškepęs.
Labai nesudėtingai pagaminamas šventinis tortas su švelniais airiškais Guinness alaus ir Baileys likerio aromatais. Aš kepiau torčiuką 10cm skersmens formelėse, todėl man prireikė daugiau kremo. Jei kepsite biskvitus 20cm skersmens formoje, jums turėtų pakakti pusės kiekio kremo, tačiau dvibubo kiekio šokolado ganašo.
Ši duona nedaug ką bendro turi su tradicine duona, taip ji tik vadinasi:) Kepiniui naudokite kuo labiau pernokusius, patamsėjusius bananus, tokie saldesni ir minkštesni. Kuo labiau pernokę bananai, tuo mažiau cukraus prireiks. Tačiau jei jūsų bananai nepakankamai pernokę, cukraus kiekį galite ir šiek tiek padidinti. Ši tešlos porcija skirta nedideliam bananų duonos kepaliukui
Drėgnas keksas su romo prieskoniu ir išraiškinga karameline romo glazūra