Kokosų panakota

Panakota su kokosų grietinėle ir palmių cukrumi

Labai nesaldus gaivus desertas. Jei gaminsite ypatingai progai, paskaninkite panakotą prieš pat patiekiant riesling vyno sirupu (500ml vyno virinkite su 110g palmių cukraus apie 10-15 min, kol sutirštės, tada įdėkite plonai nupjautas 2 laimo žieveles ir pailkite atvėsti, kad sirupas prisigertų laimo žievelės skonio. Žievelę išmeskite, sirupu palaistykite panakotą prieš patiekiant)

Rabarbarų keksiukai

Rabarbarų keksiukai lėkštėje

Puikus greitų pusryčių patiekalas – griebei į ranką ir gali bėgti gyventi gyvenimo:)
Keksiukai super lengvai pagaminami, neprireiks jokios virtuvės technikos. Labai nedaug riebalų (tik 100ml alyvuogių aliejaus) ir cukraus (vos vos priduos saldumo, tačiau jei mėgstat saldesnius kepinius dėkite cukraus daugiau), praturtinti riešutais, avižiniais dribsniais, chia sėklomis.