Špinatais nudažytas biskvitas, labai nesaldus kremas ir „samanos” kaip dekoracija – šis tortas nepaliks abejingų kokiai progai begamintumėt:) Ypatingai nesudėtingas
Jums prireiks 25cm skersmens chiffon pyrago forma arba angel cake pyrago forma. Šviežius pandanų lapus galite keisti parduodamu pandanų ekstraktu arba pasta, tereiks sumaišyti su kokosų pienu ir laikytis tokių pat proporcijų.
Aromatingas, minkštas ir drėgnas Kalėdų keksas su siurprizu viduje! Įsitikinkite, kad turite maždaug 2L talpos kepimo formą šiam keksui kepti.
Minkšti ir ypatingai trapūs austriški Linzer sausainiai, kuriuose dalis miltų pakeista maltais lazdyno riešutais
Cinamono bandelės kitaip: įdaras su keptais moliūgais, ruduoju cukrumi ir degintu sviestu (pakaitintu iki rudumo)
Be kategorijos
Obuolių pyragas su imbieru ir trupiniais
Nepaprastai skanus pyragas, kuriame vaisių daugiau nei tešlos. Trupiniai yra visiškas TOP’as, mielai tokiais barstysiu visus kitus pyragus ir desertus 🙂
Labai paprastas pyragas, kuriam neprireiks jokios virtuvės technikos
Labai nesaldus gaivus desertas. Jei gaminsite ypatingai progai, paskaninkite panakotą prieš pat patiekiant riesling vyno sirupu (500ml vyno virinkite su 110g palmių cukraus apie 10-15 min, kol sutirštės, tada įdėkite plonai nupjautas 2 laimo žieveles ir pailkite atvėsti, kad sirupas prisigertų laimo žievelės skonio. Žievelę išmeskite, sirupu palaistykite panakotą prieš patiekiant)
Puikus greitų pusryčių patiekalas – griebei į ranką ir gali bėgti gyventi gyvenimo:)
Keksiukai super lengvai pagaminami, neprireiks jokios virtuvės technikos. Labai nedaug riebalų (tik 100ml alyvuogių aliejaus) ir cukraus (vos vos priduos saldumo, tačiau jei mėgstat saldesnius kepinius dėkite cukraus daugiau), praturtinti riešutais, avižiniais dribsniais, chia sėklomis.
Rabarbarai – pačiame sezone, tad reikia į valias jų atsivalgyti. Šis pusryčių patiekalas patiks ir mažiems, ir dideliems. Įdarui galima naudoti ir šaldytus rabarbarus (po sezono)