Labai jaukus, gražus ir pradžiuginantis gomurį vaisiškas pavasarinis pyragas. Trapi tešla ir sultingas vaisių įdaras negali nesuskambėti puikiai. Cukraus kiekis čia – minimalus, jums saldumo gali ir pritrūkti, todėl drąsiai pasikoreguokite cukraus kiekį. Na o šlakelis balzamiko acto ir pipirai suteiks įdarui ekstra spindesio.
Itin greitai pagaminamas, labai plonos tešlos pagrindo ir daug rabarbarų įdaro
Pikantiška Artimųjų Rytų aromatais gausi tiršta ir maistinga sriuba, atstosianti ir pagrindinį patiekalą!
Minkštutės bandelės su labai sultingu ir gausiu varškės įdaru. Palaimingai skanios, šviežios išlieka ir kitą dieną!
Mielinis pyragas, mielinis keksas, ar mielinė boba – kaip pavadinsit, taip nesugadinsit:) Šis sviestinis mielinis purus kepinys puikiai tiks šventėms, jis nėra saldus, tačiau saldumą padidina citrininis glajus.
Net jei ir patingėsit pastą pasigaminti namuose, galite šiam patiekalui naudoti ir pirktinę. Jei nerasite būtent orecchiette, naudokite kitokią trumpą pastą
Australijoje populiarus desertas, kurį itin paprasta pagaminti. Jei neturite šviežių pasiflorų, puikiai tiks šaldyta pasiflorų tyrė. Patiks visiems tiems, kurie mėgsta lengvus desertus su rūgštele.
Jaukus, nesudėtingas, greitas savaitgalio vakarienės patiekalas
plonos ir traškios turkiškos picos LAHMACUN, gali būti su įvairiais įdarais -tradiciniu mėsišku, arba su špinatais ir haloumi sūriu