Jauki tiršta maistinga ir aromatinga sriuba su pastarnokų traškučiais. Jei turite trumų aliejaus – būtinai paskaninkite prieš patiekiant, taip sriubą kilstelėsite į aukštesnį lygį
MaterChef Australia žvaigždės, garsenybės šefo Darren Robertson receptas, kurį jis TV projekte gamino per 30 minučių.
Turtinga antioksidantais kakava, sumaišyta su bananais ir traškiais neskrudintais grikiais, riešutais ir sėklomis – ar gali būti geresnis pasirinkimas pusryčiams?
Australijos skoniai – riešutai ir džiovinti tropiniai vaisiai
Žuvies patiekalų mestro Tony Bilson receptas tik įrodo, kad pats paprasčiausias žuvies gaminimo metodas yra tiesiog pašauti ją į orkaitę ir po 20 minučių jau sėstis prie stalo! Nepamirškite pasirūpinti šviežia duona (bagete, sour dough) ypatingai skaniam padažui sudažyti!
Kuo papuošti šventišką Kalėdų stalą? Ogi valgomais morengų vainikėliais!
Ši duona nedaug ką bendro turi su tradicine duona, taip ji tik vadinasi:) Kepiniui naudokite kuo labiau pernokusius, patamsėjusius bananus, tokie saldesni ir minkštesni. Kuo labiau pernokę bananai, tuo mažiau cukraus prireiks. Tačiau jei jūsų bananai nepakankamai pernokę, cukraus kiekį galite ir šiek tiek padidinti. Ši tešlos porcija skirta nedideliam bananų duonos kepaliukui
Trdicinės prieskoniais prigardintos bandelės, kepamos Didįjį Pentkadienį, prieš Velykas. Skaniausios dar šiltos, arba paskrudintos, su sviestu
Greitai pagaminamas, patogiai valgomas gatvės maistas.
Tai receptas, kurį nužiūrėjau vienoje Australijos TV laidoje. Keptuvėje kepta plekšnė patiekiama su deginto sviesto ir miso padaže apkepintais svogūnais ir marinuotais agurkais.
- 1
- 2