Įkvėptas Ottolenghi, adaptuotas mano pačios receptas, skirtas jūsų kūrybiškumui ir šaldytuvo išvalymui 🙂
Pikantiški keksiukai – mini fritatos su šparagais, žirneliais, feta ir žalumynais
Maksimumas jaukumo – trintos, sočios, kremiškos sriubos. Ši dar ir be galo gardi, maistinga bei labai patrauklios žalios spalvos:) Tik nepamirškite iš vakaro užmerkti žirnių, kad sriubą išvirtumėt vos per keliasdešimt minučių
Pavasariu alsuojantys šviežutėliai ravioliai su šparagais ir rikota
Gaivus ir lengvas vasariškas patiekalas be glitimo
Švelni jūros šukučių mėsa labai dera su švelnaus skonio žalių žirnelių koše, pagardinta mėtomis. Patiekiant šukutes galite pabarstyti rūkyta paprika.
Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis
Šventiškai atrodantis, bet itin paprastai paruošiamas patiekalas: keptuvėje skrudintos menkių nugarėlės ir kreminis žirnelių garnyras
Tikras pavasarinio komforto maistas, greitai ir nesudėtingai pagaminamas: kreminė pastos paklodė ir kepta lašiša su žirneliais, šparagais bei cukinijomis.
- 1
- 2