Gaivus ir lengvas vasariškas patiekalas be glitimo
Švelni jūros šukučių mėsa labai dera su švelnaus skonio žalių žirnelių koše, pagardinta mėtomis. Patiekiant šukutes galite pabarstyti rūkyta paprika.
Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis
Šventiškai atrodantis, bet itin paprastai paruošiamas patiekalas: keptuvėje skrudintos menkių nugarėlės ir kreminis žirnelių garnyras
Tikras pavasarinio komforto maistas, greitai ir nesudėtingai pagaminamas: kreminė pastos paklodė ir kepta lašiša su žirneliais, šparagais bei cukinijomis.
Sveikesnė tradicinių falafelių versija. Jei liks nesuvalgytų, laikykite falafelius uždarame inde šaldytuve – tai puikus užkandis pietų dėžutei arba maistingas priedas prie salotų!