Orkaitėje kepti daržovių paplotėliai, kupini draugiškų jūsų organizmui ingredientų. Skanūs karšti, ir atvėsę, su salotomis, pita, labai tinka pietų dėžutei
Nesudėtingas vienos skardos patiekalas – kepti maltos ėrienos kukuliukai su pomidorais ir avinžirniais.
Tai yra vienas paprasčiausių pyragų, kokius esate kepę. Pagrindinė taisyklė – jokio plakimo, jokio tešlos maišymo, jums neprireiks net virtuvinio kombaino.
Jei jums patinka drėgni ir nesaldūs pyragai, šis receptas – jums. Vietoje slyvų galite naudoti šviežias ar šaldytas avietes, serbentus, šilauoges ar obuolius
Vasariškai gaivus, ne per saldus, puikiai subalansuoto skonio tortas, kuris patiks net išrankiausiems.
Ypatingai lengvai paruošiamas minkštas ir sultingas pyragas su rabarbarais.
Pikantiška Artimųjų Rytų aromatais gausi tiršta ir maistinga sriuba, atstosianti ir pagrindinį patiekalą!
Traškūs vegetariški paplotėliai, kuriems ypatingą skonį suteikia ne tik salierai, bet ir sezamai
plonos ir traškios turkiškos picos LAHMACUN, gali būti su įvairiais įdarais -tradiciniu mėsišku, arba su špinatais ir haloumi sūriu
Gaivus, truputį aštrus, su daug prieskoninių žolelių. Užtepas, užkandis, pagardas arba tiesiog meze, labai tinkanti ant turkiškų kandžių stalo. Šio patiekalo turkiškas pavadinimas – HAYDARI