Nesudėtingas vienos skardos patiekalas – kepti maltos ėrienos kukuliukai su pomidorais ir avinžirniais.
Nesudėtintai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas su triušiena, aromatingu verjuice padažu ir kepta polenta.
Švelni jūros šukučių mėsa labai dera su švelnaus skonio žalių žirnelių koše, pagardinta mėtomis. Patiekiant šukutes galite pabarstyti rūkyta paprika.
Greitai iš visų pusių keptas tunas sezamų apvalkale, su klasikiniu japonišku tatami padažu
Šis neįprastas pastos patiekalas yra tas, prie kurio priprantama. Jis jau tapo vienu mėgstamiausių mano šio sezono valgių, kuriam paruošti užtrunku 15 minučių.
Spaghetti alle Vongole – itin populiarus itališkos pastos receptas, dar vadinamas „pasta su baltuoju moliuskų padažu”. Prireiks vos kelių ingredientų ir labai nedaug laiko puikiam rezultatui pasiekti
- 1
- 2