Lengvai purūs, bet kartu koncentruotos konsistencijos mieliniai ryžių blynai iš Malajų virtuvės repertuaro. Būtinai patiekite su kokosiniu saldžiu padažu, kuris leis pajusti tikrą patiekalo skonį!
Be proto skanus pyragas, kuriame nedaug tešlos, nedaug saldumo ir riebalų, bet labai daug obuolių ir skonio.
Greitai pagaminamas kiniškas patiekalas
Tai tarsi mielinių bandelių vainikas, kur kiekviena bandelė slepia obuolio skiltelę, pagardintą cukrumi ir cinamonu.
Minkštas, ne per saldus mielinis pyragas su šokolado ir žemės riešutų įdaru
Kepant šį pyragą orkaitę reikės įkaitnti kur kas stipriau nei kepant tradicinius čiskeikus. Tikslas – kad viršus mažumėlę apdegtų, kraštai būtų nelygūs, o vidus truputį įdubęs ir nepilnai iškepęs.
Print Recipe Tandūri stiliaus kalafijoras Indiškas vegetariškas nesudėtingas patiekalas su šildančių prieskonių puokšte. Course Main Dish Virtuvė Indijos Raktažodis kalafioras Laikas 30 min Porcijos porc Ingredientai 1 kalafijoras Tandoori marinatui 3 šaukštai graikiško jogurto1,5 šaukštelio čili (naudojau Kašmyro čili, jis švelnesnis) – dėkite pagal skonį1 šaukštelis imbiero šaknies (sutarkuotos)1 šaukštelis česnakų (sutrintų presu […]
Labai nesudėtingai pagaminamas šventinis tortas su švelniais airiškais Guinness alaus ir Baileys likerio aromatais. Aš kepiau torčiuką 10cm skersmens formelėse, todėl man prireikė daugiau kremo. Jei kepsite biskvitus 20cm skersmens formoje, jums turėtų pakakti pusės kiekio kremo, tačiau dvibubo kiekio šokolado ganašo.
Ši duona nedaug ką bendro turi su tradicine duona, taip ji tik vadinasi:) Kepiniui naudokite kuo labiau pernokusius, patamsėjusius bananus, tokie saldesni ir minkštesni. Kuo labiau pernokę bananai, tuo mažiau cukraus prireiks. Tačiau jei jūsų bananai nepakankamai pernokę, cukraus kiekį galite ir šiek tiek padidinti. Ši tešlos porcija skirta nedideliam bananų duonos kepaliukui
Drėgnas keksas su romo prieskoniu ir išraiškinga karameline romo glazūra