Print Recipe
Pandan Mojito
Klasikinis kokteilis su romu ir pandan sirupu
Course Desertai
Virtuvė Azijos fusion
Pasiruošimas 10 min
Laikas 5 min
Pasyvus laikas 3 dienos
Porcijos
porc
Ingredientai
Pandan sirupui
Course Desertai
Virtuvė Azijos fusion
Pasiruošimas 10 min
Laikas 5 min
Pasyvus laikas 3 dienos
Porcijos
porc
Ingredientai
Pandan sirupui
Procesas
  1. Pasigaminkite sirupą: į nedidelį puodą sudėkite pandano lapus, cukrų, supilkite vandenį. Užvirinkite, maišykite kol cukrus ištirps. Virinkite apie 5 min, arba kol nugaruos apie ⅓ skysčio. Supilkite viską (kartu su lapais) į iškaitintą stiklainį ir uždenkite. Palikite sirupą atvėsti ir įsigerti pandano skoniu. Po maždaug 3 dienų nukoškite, supilkite sirupą į švarų buteliuką ar stiklainėlį, laikykite šaldytuve.
  2. Į kokteilio stiklinę sudėkite laimus ir suberkite cukrų. Kočėlo kotu grūskite laimus su cukrumi kol išspausite visas sultis ir cukrus ištirps. Sudėkite mėtų lapelius ir toliau pagrūskite. Įpilkite 1 šaukštą pandan sirupo, romo, išmaišykite. Įberkite smulkintų ledukų ir įpilkite gazuoto vandens. Patiekite su pandan lapu pasimaišyti.

Komentarų apie "Pandan Mojito": 2

  1. Justinas Mikulskis:

    Laba,
    Labai puikus, bet man dar įdomu kokį jūs gazuotą vandenį naudojate?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *