Šis padažas yra sodraus saldžiarūgščio skonio, itin skoniui tinka čioriso dešra. Ieškokite ispaniškos, būtent kepti grilyje tinkančios čioriso dešros ir ją apkepinkite grilyje prieš įmaišant į padažą. Padažą galite pasiruošti iš anksto
Tai yra vienas universaliausių padažų, kurie tiks tiek su grilyje keptomis daržovėmis, mėsa, tiek ir su žuvimi. Šis padažas taip pat tinka ir kaip marinatas
Jei norite padaryti įspūdį savo svečiams – patiekite jiems grilyje keptų ėrienos šonkauliukų. Juos nesudėtinga išpjauti ir patiems, tačiau dar lengviau nusipirkti jau paruoštų ir išpjaustytų:) Česnakinis žolelių marinatas tiks ir kitiems grilio patiekalams, o kepant susidarys traški žolelių plutelė, kuri suteiks nuostabų skonį mėsai.
Pavojingai skanus kepsnys, kuriuo sunku sustoti mėgautis! Tinkamas didesniam žmonių ratui, tobulas patiekalas šventei, nes visas darbas atliekamas iš anksto, o ištrauktas iš kepsninės patiekalas tikrai nepalis svečių abejingais! Patiekite su obuolių ir pankolių salotomis
Gaivus, truputį aštrus, su daug prieskoninių žolelių. Užtepas, užkandis, pagardas arba tiesiog meze, labai tinkanti ant turkiškų kandžių stalo. Šio patiekalo turkiškas pavadinimas – HAYDARI