Porcijos |
porc
|
Ingredientai
- 1,5 stiklinės graikiško jogurto
- 50 g feta sūrio
- 1 česnako skiltelė
- ½ šaukštelio rupios druskos
- 1 žalias čili pipiras
- 2 šaukštai krapų (gali būti šaldyti)
- 1 šaukštas šviežių mėtų lapų
- Alyvuogių aliejaus
Ingredientai
|
|
Procesas
- Fetą sutrinkite šakute ir sumaišykite su jogurtu. Česnaką sutrinkite kartu su druska, kol gausite košelę, sudėkite į jogurto masę. Išimkite čili pipiro sėklas ir membranas, susmulkinkite, suberkite į jogurto masę. Sudėkite krapus ir mėtas, viską gerai išmaišykite. Sudėkite užkandį į dubenėlį, apšlakstykite aliejumi ir patiekite su paskrudinta duona, arba šiaudeliais supjaustytom daržovėm