Nieko nėra lengvesnio, skanesnio ir įspūdingesnio, kaip visos šeimos vakarienė vienoje vienintelėje keptuvėje.
Šiam patiekalui reikės didelės 30cm skersmens keptuvės, kurią galima pašauti į orkaitę
Šie pusrytiniai blyneliai tokie gausūs draugiškų jums ingredientų, jog po tokių pusryčių maloniai sotūs ir energingi būsite pusdienį! Juos galite papildyti ir kitokiais „superingredientais“ – maltomis kanapėmis, sėlenomis ir kt.
Trdicinės prieskoniais prigardintos bandelės, kepamos Didįjį Pentkadienį, prieš Velykas. Skaniausios dar šiltos, arba paskrudintos, su sviestu
Ilgai šviežias išliekantis keksas, tinkantis ir kasdienai, ir šventėms. Paprastas receptas, bet labai turtingas ir išraiškingas skonis.
Nostalgiški saldūs rageliai iš vaikystės prisiminimų.
Nesudėtingas vienos skardos patiekalas – kepti maltos ėrienos kukuliukai su pomidorais ir avinžirniais.
Viduržemio jūros regiono patiekalas – vegetariškas, bet sotus, nesudėtingai pagaminamas, ir skonis gerėja su kiekviena diena, pastovėjus šaldytuve:) Šį patiekalą galima gaminti ir orkaitėje, tačiau aš gaminau ant vityklės.
Kiekis – 4 asmenims kaip mezė, arba dviem asmenim kaip pagrindinis patiekalas
Tai yra vienas paprasčiausių pyragų, kokius esate kepę. Pagrindinė taisyklė – jokio plakimo, jokio tešlos maišymo, jums neprireiks net virtuvinio kombaino.
Nesunkiai pagaminamas, aromatingas ir maistingas vegetariškas apkepas su lęšiais ir baklažanais, ir su storu bešamelio padažu.
- 1
- 2