Print Recipe
Keptos avižinės košės keksiukai
Visiškai nesaldūs, bet labai sveikuoliški kepinukai, skirti sportuojantiems ir aktyviai gyvenantiems. Saldumo galite pridėti ir daugiau, jei pageidaujate saldesnio užkandžio
Virtuvė Fusion
Raktažodis riešutai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 50 min
Pasyvus laikas 3 val
Porcijos
vnt
Ingredientai
Virtuvė Fusion
Raktažodis riešutai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 50 min
Pasyvus laikas 3 val
Porcijos
vnt
Ingredientai
Procesas
  1. Visus birius ingredientus suberkite į didelį dubenį ir išmaišykite šaukštu. Kitame inde sumaišykite kokosų aliejų, klevų sirupą ir vandenį. Supilkite šį mišinį į sausus ingredientus ir gerai išmaišykite (patogiausia rankomis), taip kad visi ingredientai suliptų.
  2. Šiek tiek patepkite riebalais keksiukų formelės ertmes (pvz., kokosų aliejumi) ir į kiekvieną ertmę pridėkite po paruoštos masės. Labai gerai paspauskite ranka, kad viskas kuo tvirčiau "susitrombuotų". Palikite pastovėti ir pabrinkti apie 2-3 valandas (arba pernakt).
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Kepkite keksiukus apie 20-25 minutes, arba kol gražiai apskrus. Išimkite keksiukus iš kepimo formos ir kepkite orkaitėje dar 30 minutes, padėję ant grotelių, kad gražiai apskrustų ir keksiukų apačia.
Straipsnis paskelbtas Be kategorijos. Nuoroda įstraipsnį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *