Pusryčiams ar priešpiečiams, piknikui ar pietų dėžutei – bananų duona tinka visur! Ši versija dar ir su varškės sluoksniu.
Ypatingai lengvai pagaminamas nesaldus apkepas, kuris tiks valgyti ir šaltas.
Būkit kūrybiški – keiskit ingredientus tokiais, kokius turite, kokie dabar sezone: vyšnias – avietėmis, mėlynėmis ar serbentais, pieną – augaliniu pienu, kefyru, klevų sirupą – medumi… Geriausia tešlą sumaišyti blenderiu, ne virtuviniu kombainu!
Tropikų skonis lėkštėje. Jei norite geltonesnės masės, įberkite žiupsnelį ciberžolės arba įdėkite gabalėlį šviežios ciberžolės šaknies
Be kategorijos
Smoothie bowls: miško uogos
Sodrios spalvos miško uogų pusryčiai su granola
Labai lengviems, sveikiems ir gaiviems pusryčiams
Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis
Purūs ir lengvi japoniški blyneliai, savo konsistencija primenantys suflė
Minkštos nesaldžios pusryčių (vaakrienės) bandelės