Print Recipe
Granola su tahini ir riešutais
Geriausias man žinomas pusryčių maistas, kurio galima prisigaminti iš anksto. Be pridėtinio cukraus.
Pasiruošimas 10 min
Laikas 30 min
Porcijos
stiklinės
Ingredientai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 30 min
Porcijos
stiklinės
Ingredientai
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160C. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.
  2. Suberkite visus birius ingredientus, įskaitant rieešutus (tik nedėkite džiovintų vaisių), į didesnį dubenį ir simaišykite. Supilkite į nedidelį puodą tahini, medų, kokosų aliejų ir vandenį, ir užkaiskite. Maišykite kaitindami kol masė suskystės, visi ingredientai susjungs (nereikia, kad užvirtų), tada įpilkite vanilę ir nukelkite nuo ugnies.
  3. Supilkite šį tahini ir medaus mišinį ant birių ingredientų mišinio, šaukštu sumaišykite, o tada rankomis (patikėkit, tikrai ramkom geriausia sumaišysit:)) permaišykite viską labai gerai, kad tikrai kiekvienas ingredientas būtų padengtas skystu mišiniu.
  4. Išberkite paruoštą masę ant paruoštis skardos, pakedenkite, paskirstykite vienodai po visą skardos plotą, ir kepkite apie 25-30 min., kepimo metu kokius du kartus permaišykite visą masę, kad keptų vienodai, tolygiai. Iškepusią granolą pilnai atvėsinkite, tada sumaišykite su džiovintais vaisiais. Laikykite sandariai uždarytame inde.
Pastabos

Recepto šaltinis - Bibby's kitchen. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *