Print Recipe
Moliūgų ir jogurto blyneliai
Course pusryčiai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis blynai
Porcijos
asm
Ingredientai
Course pusryčiai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis blynai
Porcijos
asm
Ingredientai
Procesas
  1. Sutarkuotus moliūgus sumaišykite su jogurtu, kiaušiniais ir cukrumi bei druska. Kitame dubenėlyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais. Šį mišinį suberkite į moliūgų masę ir viską lengvai išmaišykite.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejaus arba sviesto. Šaukštu dėkite tešlos, palikdami atstumus nuo blynelių, kad kepant nesuliptų. Apkepus vieną pusę, apverskite ir lengvai apkepinkite kitą. Patiekite su ruduoju cukrumi, arba su klevų sirupu, arba kitaip, kaip mėgstate.
Pastabos

Recepto šaltinis - Kwestia smaku

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *