Porcijos |
asm
|
Ingredientai
- 200 g moliūgo sutarkuoto smulkia tarka
- 100 g graikiško jogurto
- 2 kiaušiniai
- žiupsnelis druskos
- 3 šaukštai cukraus (galite dėti 2 Š, jei moliūgas saldus)
- 150 g miltų
- 1,5 šaukštelio kepimo miltelių
- aliejaus arba sviesto kepimui
Ingredientai
|
|
Procesas
- Sutarkuotus moliūgus sumaišykite su jogurtu, kiaušiniais ir cukrumi bei druska. Kitame dubenėlyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais. Šį mišinį suberkite į moliūgų masę ir viską lengvai išmaišykite.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejaus arba sviesto. Šaukštu dėkite tešlos, palikdami atstumus nuo blynelių, kad kepant nesuliptų. Apkepus vieną pusę, apverskite ir lengvai apkepinkite kitą. Patiekite su ruduoju cukrumi, arba su klevų sirupu, arba kitaip, kaip mėgstate.
Pastabos
Recepto šaltinis - Kwestia smaku