Minkštos it pūkas bandelės žaismingos mini moliūgų formos. Kad gyvenimas būtų įdomesnis ir… skanesnis 🙂
Diwali šventės būtinas desertas, kuris gali būti patiekiamas ir kaip sotesni pusryčiai. Tinka ant viršaus pabarstyti ir cinamono!
Pikantiškas ciberžolių lietinis su keptu kiaušiniu, vietnamietiškomis morkų salotomis ir kokosų bei čili pagardu
minkštos ir jaukios kvapnios pieniškos bandelės su espresso ir pumpkin spice prieskoniais
Nesudėtingas sočių pusryčių ar brunch’o patiekalas.
Orkaitėje keptas egiptietiškas senoviškas ryžių pudingas, patiektas su keptų rabarbarų pagardu ir pistacijų riešutais
Turtinga antioksidantais kakava, sumaišyta su bananais ir traškiais neskrudintais grikiais, riešutais ir sėklomis – ar gali būti geresnis pasirinkimas pusryčiams?
Minkšti ir sultingi blynai iš šviežių kukurūzų, įdaryti puikiai subalansuotu trijų sūrių mišiniu. Tiesiai iš Australijos Master Chef virtuvės 🙂
Australijos skoniai – riešutai ir džiovinti tropiniai vaisiai
Torta Pasqualina – ikoniškas Ligurijos regiono Velykų pyragas, kepamas su šviežiais mangoldais (arba špinatais), rikota (Lietuvoje drąsiai keiskite rikotą varške) ir kiaušiniais.