Šiam nesudėtingam užkandžiui sunaudosite virtų ryžių likučius. Eksperimentuokite į sveikatą keisdami ingredientus, tik leiskite paplotėliams gerai apskrusti prieš pradėdami juos vartyti, antraip jie tikrai pabirs keptuvėje.
Minkšti ir sultingi blynai iš šviežių kukurūzų, įdaryti puikiai subalansuotu trijų sūrių mišiniu. Tiesiai iš Australijos Master Chef virtuvės 🙂
Klasikinis itališkas užkandis – kitaip: su keptais pomidorais, pagardintas česnakais, imbierais ir čili, su Artimųjų Rytų skoniais ir poskoniais.
Pakelkit rankas, kas nemėgsta lazanijos. Juk čia viskas, kas geriausia: auksinis apskrudęs sūris viršuje, traškūs krašteliai, ir drėgnas vidus… Tik ši mažumėlę žalesnė ir draugiškesnė:)