Print Recipe
Kukurūzų blynai įdaryti sūriais - Venesuelos cachapas
Minkšti ir sultingi blynai iš šviežių kukurūzų, įdaryti puikiai subalansuotu trijų sūrių mišiniu. Tiesiai iš Australijos Master Chef virtuvės 🙂
Virtuvė Lotynų Amerikos
Raktažodis blynai, vegetariški
Pasiruošimas 15 min
Laikas 10 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Kukurūzų blynams
Įdarui
Virtuvė Lotynų Amerikos
Raktažodis blynai, vegetariški
Pasiruošimas 15 min
Laikas 10 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Kukurūzų blynams
Įdarui
Procesas
  1. Pasiruoškit įdarą - sumaišykit visus sūrius dubenėlyje ir atidėkite į šalį.
  2. Kukurūzus nupjaukite nuo burbuolės (pačias burbuoles galite pasilikti daržovių sultiniui), atidėkite apie 4-5 šaukštus grūdų, o likusius suberkite į blenderį. Ten pat supilkite pieną, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, cukrų ir druską. Suplakite iki vientisos masės, tada suberkite atidėtus grūdelius ir išmaišykite šaukštu.
  3. Vidutinio dydžio keptuvėje įkaitinkite sviestą, įpilkite ¼ tešlos, šaukšto nugarėle išlyginkite, kad masė pasiskirstytų tolygiai ir suformuotų apvalų paplotį. Kepkite apie 2-3 minutes, kol apačia sutvirtės ir gražiai apskrus. Atsargiai apverskite blyną kita puse. Ant iškeptosios pusės pabarstykite ¼ sūrių mišinio. Kepkite kitą pusę taip pat apie 2-3 minutes, kol apskrus. Užlenkite vieną pusę blyno įdaru į vidų ir perkelkite į lėkštę. Taip iškepkit ir likusius blynus. Patiekite su grietine, jei norite, pabarstykite grūstais pipirais.
Pastabos

Receptas iš Master Chef Australia

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *