Pasiruošimas | 15 min |
Laikas | 10 min |
Porcijos |
porc
|
Ingredientai
Įdarui
- 125 g halloumi sūrio (sutarkuoto)
- 100 g mocarelos (sutarkuotos)
- 50 g fetos sūrio
Ingredientai
Įdarui
|
|
Procesas
- Pasiruoškit įdarą - sumaišykit visus sūrius dubenėlyje ir atidėkite į šalį.
- Kukurūzus nupjaukite nuo burbuolės (pačias burbuoles galite pasilikti daržovių sultiniui), atidėkite apie 4-5 šaukštus grūdų, o likusius suberkite į blenderį. Ten pat supilkite pieną, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, cukrų ir druską. Suplakite iki vientisos masės, tada suberkite atidėtus grūdelius ir išmaišykite šaukštu.
- Vidutinio dydžio keptuvėje įkaitinkite sviestą, įpilkite ¼ tešlos, šaukšto nugarėle išlyginkite, kad masė pasiskirstytų tolygiai ir suformuotų apvalų paplotį. Kepkite apie 2-3 minutes, kol apačia sutvirtės ir gražiai apskrus. Atsargiai apverskite blyną kita puse. Ant iškeptosios pusės pabarstykite ¼ sūrių mišinio. Kepkite kitą pusę taip pat apie 2-3 minutes, kol apskrus. Užlenkite vieną pusę blyno įdaru į vidų ir perkelkite į lėkštę. Taip iškepkit ir likusius blynus. Patiekite su grietine, jei norite, pabarstykite grūstais pipirais.
Pastabos