Kombaino inde sumaišykite miltus ir druską.
Vidutinio dydžio dubenėlyje sumaišykite moliūgo tyrę, suplaktą kiaušinį, atvėsusį įmaištą ir suputojusį pieną su mielėmis. Šią masę supilkite į indą su miltais ir kablio įrankiu pradėkite vidutinėmis apsukomis minkyti tešlą. Kai ingredientai susijungs, dalimis dėkite sviestą ir toliau nuolat minkykite. Reikės minkyti mažiausiai 15 minučių (aš minkiau apie 25), tešla turi būti ypač minkšta, drėgna ir elastinga, turi beveik nelipti prie indo sienelių. Patikrinti ar tešla jau tinkama, tereikia paimti gabalėlį tešlos ir pirštais patempti – ji turi neplyšti. Jei matote, kad tešla pernelyg lipni įberkite truputį miltų (nepersistenkite, antraip bandelės bus kietos). Suformuokite iš tešlos rutulį, uždenkite dubenį su tešla maistine plėvele ir palikite apie valandą laiko šiltoje vietoje, arba kol tešlos tūris padvigubės.