Drėgna, puri duona, kurios sudėtyje – kvietiniai ir ruginiai miltai bei penkių rūšių grūdai
Šventiškas patiekalas, sukurtas Anglijos karalienės Elžbietos karūnavimo proga 1953 metais. Receptas labai lengvai paruošiamas ir skirtas pamaitinti miniai
Gaivus, greitam naudojimui skirtas rabarbarų ir chia džemas su vanile
Kai sunku išsirinkti, ar labiau mėgstat bandeles su cinamonu, ar su kardamonu, kepkit šias, su abiem 🙂 Pasakiško skonio.
Lengvai purūs, bet kartu koncentruotos konsistencijos mieliniai ryžių blynai iš Malajų virtuvės repertuaro. Būtinai patiekite su kokosiniu saldžiu padažu, kuris leis pajusti tikrą patiekalo skonį!
Didesniam kiekiui svečių tiksiantis šventinis pikantišks kepinys
Indiškas dal – aromatinga ankštinių kultūrų sriuba, partiekiama su indiška duona arba ryžiais. Ši sriuba patiekiama mažomis porcijomis kaip indiško kelių patiekalų valgio dalis (pvz., mėsa, ryžiai ir dal, arba karis, ryžiai ir dal).
Kaip tokį paprastą ingredientą kaip bulvės pagaminti ir patiekti karališkai.
Kaip ir daugelį Azijos virtuvės patiekalų – šį pasigaminsite per keletą minučių. Svarbiausia – itin plonai supjaustyta jautiena
Pasigaminkite šio burokėlių pagardo ir džiaugsitės valgydami su grilio patiekalais, sumuštiniais, burgeriais, mėsa, sūriais ir vegetariškais paplotėliais!