Lengvai paruošiamos canape – spalvingi ir turtingi skoniais vakarėlio užkandžiai
Aromatingas, minkštas ir drėgnas Kalėdų keksas su siurprizu viduje! Įsitikinkite, kad turite maždaug 2L talpos kepimo formą šiam keksui kepti.
Cinamono bandelės kitaip: įdaras su keptais moliūgais, ruduoju cukrumi ir degintu sviestu (pakaitintu iki rudumo)
Puikus greitų pusryčių patiekalas – griebei į ranką ir gali bėgti gyventi gyvenimo:)
Keksiukai super lengvai pagaminami, neprireiks jokios virtuvės technikos. Labai nedaug riebalų (tik 100ml alyvuogių aliejaus) ir cukraus (vos vos priduos saldumo, tačiau jei mėgstat saldesnius kepinius dėkite cukraus daugiau), praturtinti riešutais, avižiniais dribsniais, chia sėklomis.
Rabarbarai – pačiame sezone, tad reikia į valias jų atsivalgyti. Šis pusryčių patiekalas patiks ir mažiems, ir dideliems. Įdarui galima naudoti ir šaldytus rabarbarus (po sezono)
Nesaldžios bandelės su labai aitriu svogūnų įdaru ir kiaušinio pusele – tipiškas Šri Lankos pusryčių gatvės maistas, Seeni Sambol
Plonas trapios tešlos pagrindas, išraiškingas rabarbarų ir braškių (šviežių, šaldytų arba pakeistų kitomis šaldytomis uogomis, pvz., avietėmis) sluoksnis ir traškūs trupiniai – šiek tiek modernizuota pyragų klasika
Labai purus ir minkštas, kvapnus ir saikingai saldus pyragas, tačiau pati skaniausia jo dalis – traški riešutų kepurė!
Saldus kepinys, kuris žydiškoje virtuvėje patiekiamas kaip garnyras su mėsos patiekalais. Cukraus kiekis pateiktas kaip originaliame recepte, aš jį šiek tiek mažinčiau.
Be kategorijos
Karamelizuoti riešutai su čili
Labai skanus pakramsnojimas, arba priedas su salotomis, arba dalis sūrių lėkštės