Nieko nėra geresnio žvarbią dieną, nei dubenėlis moliūgų sriubos. Čia aplodismentai dar ir kartu su klevų sirupu ir čili pipirais paskrudintoms moliūgų sėkloms. Patariu iškart jų pasigaminti bent dvigubą kiekį, nes šis pagardas tikrai išgaruos nuo stalo pirmasis.
Cinamono bandelės kitaip: įdaras su keptais moliūgais, ruduoju cukrumi ir degintu sviestu (pakaitintu iki rudumo)
Visiems indiškos virtuvės fanams – šildanti trinta moliūgų sriuba su išraiškingais prieskoniais ir traškiais sėklų pabarstais
Ši sriuba galėtų būti ir indiškas karis, štai todėl patiekiau ją su greitai paruošiamomis plokščiomis duonelėmis (a la naan). Labai skanu, sotu ir puikiai šildo žvarbesnę dieną!
Minkštos it pūkas bandelės žaismingos mini moliūgų formos. Kad gyvenimas būtų įdomesnis ir… skanesnis 🙂
Kremiškas sotus ir aromatingas karis – tikra atgaiva akims ir gomuriui. Tirštas kokosų pieno karis puikiai dera su apkepintomis moliūgo riekelėmis ir šildančiais prieskoniais.
minkštos ir jaukios kvapnios pieniškos bandelės su espresso ir pumpkin spice prieskoniais
Saikingai saldžios skaisčios spalvos bandelės, tiks kaip šventinės duonelės, arba pasmaližiavimui su sviestu ar džemu
Greita vegetariška moliūgų sriuba su feta ir čili aliejumi
Trapioje filo tešloje įsuktas pakepintų moliūgų, kopūstų, ryžių ir fetos sūrio įdaras. Varijuoti čia galima iki soties – pradedant prieskoniais ir baigiant įdaro ingredientais.
- 1
- 2