Šventiškas ryžių ir ėrienos plovas, pagardintas skrudintomis morkų juostelėmis, razinomis ir riešutais. Afganistane šis plovas gaminamas tik ypatingomis progomis. Ėrieną galite keisti jautiena, vištiena arba žvėriena
Australijos MasterChef patiekalas, autentiškas Pietų Indijos karis, gausus kokosų, imbierų, citrinžolių aromatų. Indijoje baklažanai skrudinami aliejuje, tačiau aš pasirinkau juos verčiau kepti orkaitėje.
Australijos Master Chef programos patiekalas, kurį paprasta pagaminti, jis draugiškas biudžetui ir puikiausiai atstoja mėsišką vakarienę!
Rumuniškas mielinis pyragas, saikingai saldus, su plonu graikinių riešutų, kakavos ir romo įdaru.
Be kategorijos
Farširuoti kiaušiniai su migdolais
Puikus būdas po Velykų sunaudoti nesuvalgytus margučius.
Trdicinės prieskoniais prigardintos bandelės, kepamos Didįjį Pentkadienį, prieš Velykas. Skaniausios dar šiltos, arba paskrudintos, su sviestu
Ilgai šviežias išliekantis keksas, tinkantis ir kasdienai, ir šventėms. Paprastas receptas, bet labai turtingas ir išraiškingas skonis.
Prancūziškos konditerijos klasika – trapios tešlos tarta užpildyta vanile kvepiančiu kremu
Skaisčiai geltoni lietiniai blyneliai su saldžiu kokosų įdaru – tikriems kokosų fanams.
Nostalgiški saldūs rageliai iš vaikystės prisiminimų.