Trikampiai skrebučiai pagaminti iš avinžirnių miltų – puiki alternatyva duonai.
Saldžiai rūgštus baklažanų ir pomidorų troškinys – nuostabus patiekalas vegetarams arba garnyras prie mėsos bei žuvies.
Žuvis Meksikos virtuvėje daug rečiau sutinkama nei mėsa, tad jei norisi pasimėgauti kiek lengvesniu maistu, siūlau pasigaminti šių žuvies takų. Aš gaminau tuną, tačiau tiks ir menkė, ir kitokia žuvis, kokią turite
Nepamainomi, iš mados neišeinantys avižinių dribsnių sausainiai. Traškūs ir aromatingi.
Lengvai purūs, bet kartu koncentruotos konsistencijos mieliniai ryžių blynai iš Malajų virtuvės repertuaro. Būtinai patiekite su kokosiniu saldžiu padažu, kuris leis pajusti tikrą patiekalo skonį!
Greitas ir ekonomiškas patiekalas iš to, kas dažnu atveju keliauja į šiukšliadėžę arba to, ką galima nusipirkti labai pigiai:) Receptas iš akies, tad ingredientų kiekiai labai apytikriai. Prieskonius dėkite tokius, kokius mėgstate – nuo Artimųjų Rytų iki indiškų karių, tiks VISKAS ką mėgstat ar turit
Didesniam kiekiui svečių tiksiantis šventinis pikantišks kepinys
Be proto skanus pyragas, kuriame nedaug tešlos, nedaug saldumo ir riebalų, bet labai daug obuolių ir skonio.
Greitai pagaminamas kiniškas patiekalas
Sodraus skonio salotos, tinkančios prie mėsos patiekalų arba kaip vegetariškas užkandis