Šias marinuotas daržoves galima valyti jau po valandos, bet kuo ilgiau jos pabus marinate, tuo skonis bus išraiškingesnis.
Nebijokite apdeginti brokolių iki kol jie vietomis gerai patamsės – taip atsiskleis jų skonis. Brokolių prieš tai apvirti nereikia, jie turi išlikti gana traškūs. Šis patiekalas gali būti valgomas karštas arba kambario temperatūros
Cinamono bandelės kitaip: įdaras su keptais moliūgais, ruduoju cukrumi ir degintu sviestu (pakaitintu iki rudumo)
Vieno dubenėlio šios sriubos kažin ar pakaks – tai ir užkandis, ir pagrindinis patiekalas vienoje lėkštėje! Ryškūs Artimųjų Rytų aromatai rūgščiai sūriame sultinyje.
Be kategorijos
Obuolių pyragas su imbieru ir trupiniais
Nepaprastai skanus pyragas, kuriame vaisių daugiau nei tešlos. Trupiniai yra visiškas TOP’as, mielai tokiais barstysiu visus kitus pyragus ir desertus 🙂
Visiems indiškos virtuvės fanams – šildanti trinta moliūgų sriuba su išraiškingais prieskoniais ir traškiais sėklų pabarstais
Puikiausias marinatas, kuris iškepęs virsta gardžiu padažu.
Ši sriuba galėtų būti ir indiškas karis, štai todėl patiekiau ją su greitai paruošiamomis plokščiomis duonelėmis (a la naan). Labai skanu, sotu ir puikiai šildo žvarbesnę dieną!
Be tešlos minkymo, be kvietinių/ruginių miltų, be glitimo (išskyrus 2 šaukštai raugo). Puikaus skonio duona, kuri tiks pietų sumuštiniams, sūrio užkandžių lėkštei ar tiesiog pusryčiams su rieke avokado ar pomidoro. Puikiai tinka šaldyti. Prireiks aktyvaus sour dough raugo!
Labai paprastas pyragas, kuriam neprireiks jokios virtuvės technikos