Greitai paruošiamas maistingas japoniškas dubenėlis – daug spalvų, daug tekstūrų, daug skonio.
Lengvos it pūkas konsistencijos pyragas, labai saikingai saldus ir visiškai neriebus
Greitai pagaminamas, patogiai valgomas gatvės maistas.
Ypatingai paprastas tradicinis (ir neabejotinai populiariausias) Japonijos gatvės maistas – kopūstų „blynai“. Galite gaardinti juos kaskart vis kitokiais priedais ir mėgautis vis kitais skoniais ir tekstūromis! Juk žodis „okonomi“ reiškia „kiekvienam pagal skonį“:)
Greitai iš visų pusių keptas tunas sezamų apvalkale, su klasikiniu japonišku tatami padažu
Purūs ir lengvi japoniški blyneliai, savo konsistencija primenantys suflė
Gaivaus skonio, ne per saldūs japoniškos žalios arbatos sausaniai
Rainas keksas su besikeičiančiomis geltonomis ir žaliomis juostomis. Japoniška matcha arbata švelniai harmonizuoja saldumą ir suteikia ne tik gražų vaizdą, bet ir ypatingą skonį.
Taip paprasta prisigminti šių rutuliukų ištisus padėklus! Skanūs jie šilti ir atvėsę, juos galima užšaldyti (iškeptus), o ryžius laisvai galima pakeisti kitokiomis virtomis kruopomis (kynva (bolivine balanda), grikiais (neskrudintais) ar kt.)
Be kategorijos
Skumbrė miso padaže
Saba no Misoni. Sūrokame miso padaže su imbierais troškinta šviežia skumbrė.