Lengvai paruošiamos canape – spalvingi ir turtingi skoniais vakarėlio užkandžiai
Tai patiekalas, kuris nudžiugins veganus, o mėsos valgytojams tikrai tekės seilės 🙂 Tai gali būti ir garnyras prie mėsos patiekalų
Nebijokite apdeginti brokolių iki kol jie vietomis gerai patamsės – taip atsiskleis jų skonis. Brokolių prieš tai apvirti nereikia, jie turi išlikti gana traškūs. Šis patiekalas gali būti valgomas karštas arba kambario temperatūros
Šiam nesudėtingam užkandžiui sunaudosite virtų ryžių likučius. Eksperimentuokite į sveikatą keisdami ingredientus, tik leiskite paplotėliams gerai apskrusti prieš pradėdami juos vartyti, antraip jie tikrai pabirs keptuvėje.
Intensyvaus skonio salotos su Artimųjų Rytų poskoniais.
Be kategorijos
Keptos avižinės košės keksiukai
Visiškai nesaldūs, bet labai sveikuoliški kepinukai, skirti sportuojantiems ir aktyviai gyvenantiems. Saldumo galite pridėti ir daugiau, jei pageidaujate saldesnio užkandžio
Be kategorijos
Karamelizuoti riešutai su čili
Labai skanus pakramsnojimas, arba priedas su salotomis, arba dalis sūrių lėkštės
Niekas nepatikės, jog čia ne restorano patiekalas:) Tik niekam nesakykit, kaip paprastai ir greitai jis pagaminamas
minkštos ir jaukios kvapnios pieniškos bandelės su espresso ir pumpkin spice prieskoniais
Gaivios vasariškos salotos, kuriose susimaišę saldūs ir pikantiški skoniai
- 1
- 2