Neatsivalgomieji vištienos šniceliai – traškūs išorėje ir sultingi viduje. Viskas tik dėl pamarinavimo specialiame sūryme!
Traškios plonytės tešlos paslaptis – alyvuogių aliejus ir pastovėjimas pernakt šaldytuve. Puikus vegetariškas pyragas, tiks vakarienei ar užkandžiui gamtoje
Trapios tešlos galetė su slyvomis ir nepaprastai skaniu tirštu skrudintų pankolių creme anglais padažu
Lengvučiai it pūkas plikytos tešlos pyragėliai su saldžia kepurėle, pripildyti švelnaus vanilinio kremo
Minkštos it pūkas bandelės žaismingos mini moliūgų formos. Kad gyvenimas būtų įdomesnis ir… skanesnis 🙂
Diwali šventės būtinas desertas, kuris gali būti patiekiamas ir kaip sotesni pusryčiai. Tinka ant viršaus pabarstyti ir cinamono!
Sotus, aromatingas, subalansuotas daržovių apkepas
Jauki tiršta maistinga ir aromatinga sriuba su pastarnokų traškučiais. Jei turite trumų aliejaus – būtinai paskaninkite prieš patiekiant, taip sriubą kilstelėsite į aukštesnį lygį
minkštos ir jaukios kvapnios pieniškos bandelės su espresso ir pumpkin spice prieskoniais
Minkštas ir drėgnas pyragas su aguonomis ir obuolių skiltelių kepure.