Minkšti ir ypatingai trapūs austriški Linzer sausainiai, kuriuose dalis miltų pakeista maltais lazdyno riešutais
Cinamono bandelės kitaip: įdaras su keptais moliūgais, ruduoju cukrumi ir degintu sviestu (pakaitintu iki rudumo)
Puikus patiekalas brančui, su maloniais indiškais prieskoniais. Lengva pasiimti į kelionę ar pikniką.
Puikus greitų pusryčių patiekalas – griebei į ranką ir gali bėgti gyventi gyvenimo:)
Keksiukai super lengvai pagaminami, neprireiks jokios virtuvės technikos. Labai nedaug riebalų (tik 100ml alyvuogių aliejaus) ir cukraus (vos vos priduos saldumo, tačiau jei mėgstat saldesnius kepinius dėkite cukraus daugiau), praturtinti riešutais, avižiniais dribsniais, chia sėklomis.
Labai purus ir minkštas, kvapnus ir saikingai saldus pyragas, tačiau pati skaniausia jo dalis – traški riešutų kepurė!
Neatsivalgomieji vištienos šniceliai – traškūs išorėje ir sultingi viduje. Viskas tik dėl pamarinavimo specialiame sūryme!
Traškios plonytės tešlos paslaptis – alyvuogių aliejus ir pastovėjimas pernakt šaldytuve. Puikus vegetariškas pyragas, tiks vakarienei ar užkandžiui gamtoje
Trapios tešlos galetė su slyvomis ir nepaprastai skaniu tirštu skrudintų pankolių creme anglais padažu
Lengvučiai it pūkas plikytos tešlos pyragėliai su saldžia kepurėle, pripildyti švelnaus vanilinio kremo
Minkštos it pūkas bandelės žaismingos mini moliūgų formos. Kad gyvenimas būtų įdomesnis ir… skanesnis 🙂