Didelėje gilioje keptuvėje arba puode įkaitinkite aliejų, apkepinkite vištienos sparnelius kartu su svogūnais, kol gražiai apskrus. Tada supilkite vištienos sultinį, suberkite pipirus, lauro lapus, sudėkite česnakus ir čili, užvirinkite ir virkite apie 30-50 minučių. Nukoškite viską per sietelį (viščiuko sparnelių mėsą galite panaudoti kitam patiekalui), o skystį supilkite į didelį puodą ar keptuvę ir virkite neuždengę ant didelės ugnies, kol pusė skysčio nugaruos. Įberkite cukraus, įpilkite šaukštą prieskoniuoto acto, sojų ir žuvų padažus. Paragaukite, ar nieko netrūksta, tada ¼ šio padažo įpilkite į atskirą indą – jo prireiks tepti vištienos vertinukus kepant. Likusį padažą atidėkite patiekimui.