Sriubos dubebėlis žvarbią rudeninę dieną – tikras išsigelbėjimas.
Labai nesudėtinga, bet prabangi, kvapni ir skani vištienos sriuba. Patiekta su paskrudintos bagetės riekele, užtepta ančiuvių sviestu.
Australijos MasterChef projekto patiekalas – reikalauja šiek tiek pasiruošimo, tačiau nesigailėsite viską padarę taip, kaip aprašyta. Išties restorano lygio patiekalas, kuris nustebins ir jus pačius.
Tiršta, švelnaus skonio sriuba su traškiais česnakiniais raugintos duonos krutonais – ideali skonių ir tekstūrų harmonija vienoje lėkštėje
Nieko nėra lengvesnio, skanesnio ir įspūdingesnio, kaip visos šeimos vakarienė vienoje vienintelėje keptuvėje.
Šiam patiekalui reikės didelės 30cm skersmens keptuvės, kurią galima pašauti į orkaitę
Greitai pagaminamas švelnaus skonio ir šilkinės konsistencijos stir fry
Klasikinis kiniškas patiekalas su virta vištiena ir sultinyje virtais ryžiais. Patogus vienos keptuvės patiekalas visai šeimai.
Visa vakarienė – vienoje didelėje keptuvėje. Darbo – nulis, rezultatas – šimtas!
Sultinga vištiena ir aromatingas kokosinis lęšių troškinys. Visi Azijos skoniai vienoje lėkštėje.
Klasikinė itališka sriuba su pomidorais ir pupelėmis, tik ši patiekiama dar ir su parmezano kukuliukais. Geriausia, jei kuliukams naudosite šviežius sour dough duonos džiūvėsius. Jei turite, į sriubą verdant įmeskite gabalėlį sudžiūvusios parmezano žievės, o išvirus sriubai jį ištraukite ir išmeskite. Taip pat į sriubą dar galite bebaigiant virti įdėti ir kale kopūstų
- 1
- 2