Australijos MasterChef projekto patiekalas – reikalauja šiek tiek pasiruošimo, tačiau nesigailėsite viską padarę taip, kaip aprašyta. Išties restorano lygio patiekalas, kuris nustebins ir jus pačius.
Greitai pagaminamas kiniškas patiekalas
Greitai paruošiamas maistingas japoniškas dubenėlis – daug spalvų, daug tekstūrų, daug skonio.
Kaip ir daugelį Azijos virtuvės patiekalų – šį pasigaminsite per keletą minučių. Svarbiausia – itin plonai supjaustyta jautiena
Vienas paprasčiausių žuvies pagaminimo būdų – troškinimas garuose ir patiekimas užpylus karštu sojų padažu. Labai subalansuotas skonis, ypač jei patieksite su virtais ryžiais.
Klasikinis kiniškas patiekalas su virta vištiena ir sultinyje virtais ryžiais. Patogus vienos keptuvės patiekalas visai šeimai.
Šie minkštučiai maltos jautienos kukuliukai panardinti į saldsaldžiarūgštį lipnų korėjietišką padažą – paprastesnio patiekalo nė nesugalvotumėte!
Greitai iš visų pusių keptas tunas sezamų apvalkale, su klasikiniu japonišku tatami padažu
Šis marinatas tiks ir kitokioms žuvims, kepamoms grilyje, pvz., lašišai. Žuvį marinuokite ne ilgiau 30 minučių, likusį marinatą patiekite kartu su jau iškepta žuvimi. Kiekis skirtas 1kg žuvies marinuoti
- 1
- 2