Jums prireiks 25cm skersmens chiffon pyrago forma arba angel cake pyrago forma. Šviežius pandanų lapus galite keisti parduodamu pandanų ekstraktu arba pasta, tereiks sumaišyti su kokosų pienu ir laikytis tokių pat proporcijų.
Puikiausias marinatas, kuris iškepęs virsta gardžiu padažu.
Baklažanai yra daržovės, kurias galima maišyti su pačiais aromatingiausiais priedais ir padažais. Šiame Cape Malay stiliaus karyje jie atiskleidžia kaip niekada gerai!
Labai nesaldus gaivus desertas. Jei gaminsite ypatingai progai, paskaninkite panakotą prieš pat patiekiant riesling vyno sirupu (500ml vyno virinkite su 110g palmių cukraus apie 10-15 min, kol sutirštės, tada įdėkite plonai nupjautas 2 laimo žieveles ir pailkite atvėsti, kad sirupas prisigertų laimo žievelės skonio. Žievelę išmeskite, sirupu palaistykite panakotą prieš patiekiant)
Kremiškas sotus ir aromatingas karis – tikra atgaiva akims ir gomuriui. Tirštas kokosų pieno karis puikiai dera su apkepintomis moliūgo riekelėmis ir šildančiais prieskoniais.
Australijos MasterChef projekto patiekalas – reikalauja šiek tiek pasiruošimo, tačiau nesigailėsite viską padarę taip, kaip aprašyta. Išties restorano lygio patiekalas, kuris nustebins ir jus pačius.
Šis aromatingas malajų virtuvės karis apjungia kinų, indų ir tailandiečių virtuves. Vietoje ėrienos galite naudoti vištieną, labai tiks mėsa sukaulais.
Patariu iškart gaminti dvigubą ar net trigubą porciją, mat karis verda ilgai, o pašildytas jis tik skanesnis!
Birmos musulmonų (rohindžų) gaminamas vištienos karis, kuriame dera viso regiono virtuvės: šiek tiek Indijos, truputis Tailando, ir net lašelis P. Korėjos…
- 1
- 2