Puikiausias marinatas, kuris iškepęs virsta gardžiu padažu.
Rūkytos žuvies aromatas puikiai dera su gaiviomis salotomis ir saldžiarūgščiu tailandietišku tamarindų padažu.
Tailandietiškas patiekalas, kuriam sunaudosite nesuvalgytų ryžių likučius.
Pikantiškas ciberžolių lietinis su keptu kiaušiniu, vietnamietiškomis morkų salotomis ir kokosų bei čili pagardu
Ginger chicken, arba Ga Kho Gung – tai vienas populiaresnių Vietnamo virtuvės valgių, prisotintas skonių ir karamelės saldumo. Jei jums patinka vietnamietiška pho sriuba ir joje dominuojantys žvaigždinių anyžių ir imbiero prieskoniai, šis patiekalas tikrai jums!
Australijos MasterChef projekto patiekalas – reikalauja šiek tiek pasiruošimo, tačiau nesigailėsite viską padarę taip, kaip aprašyta. Išties restorano lygio patiekalas, kuris nustebins ir jus pačius.
Birmos musulmonų (rohindžų) gaminamas vištienos karis, kuriame dera viso regiono virtuvės: šiek tiek Indijos, truputis Tailando, ir net lašelis P. Korėjos…
Tiršta šilkinė moliūgų sriuba, persmelkta Tailando virtuvės aromatais. Ypatingai paprasta pasigaminti.
Midijos ir Tailando skoniais alsuojantis padažas.
Gaivios plonomis riekelėmis pjaustytų agurkų salotos su Vietnamo virtuvei būdingais skoniais