Šventiškas patiekalas, sukurtas Anglijos karalienės Elžbietos karūnavimo proga 1953 metais. Receptas labai lengvai paruošiamas ir skirtas pamaitinti miniai
Skaisčiai žalia trinta sriuba su špinatais ir rukolom – greitas jaukus lengvas patiekalas
Peperonata – saldžiarūgštis itin subalansuoto skonio pagardas su paprikomis ir pomidorais. Jį patiekti siūlay su cannellini pupelių koše, tačiau peperonata tiks ir su dešrelėmis, vištiena ar žuvimi. Peperonatą galima ir užšaldyti
Didesniam kiekiui svečių tiksiantis šventinis pikantišks kepinys
Saikingai egzotiškas patiekalas, kurį pasigaminsite per 20 minučių!
Jauki tiršta maistinga trinta moliūgų sriuba
Nieko nėra lengvesnio, skanesnio ir įspūdingesnio, kaip visos šeimos vakarienė vienoje vienintelėje keptuvėje.
Šiam patiekalui reikės didelės 30cm skersmens keptuvės, kurią galima pašauti į orkaitę
Kaip ir daugelį Azijos virtuvės patiekalų – šį pasigaminsite per keletą minučių. Svarbiausia – itin plonai supjaustyta jautiena
Žalias kalafioras ir keptas kalafioras viename patiekale – puikus priedas prie grilio patiekalų!
Aromatingas vištienos ir jogurto troškinys su šildančiais prieskoniais ir švelniu čili aitrumu