Išdarinėtą žuvį (su galva, bet be žvynų) šonuose keliose vietose negiliai įpjaukite iš abiejų pusių. Užkaiskite wok’ą su vandeniu, ir kai vanduo užvirs, įtaisykite ant jo bambukinį krepšį (steamer), o į tą krepšį įdėkite didelę lėkštę. Klokite ant lėkštės žuvį, uždenkite bambukiniu dangčiu, ir palikite žuvį virti garuose apie 10-12 min. (priklausomai kokio dydžio žuvis).
Jei bambukinio krepšio neturite, žuvį garuose galite virti ir garinėje orkaitėje, laikydamiesi instrukcijų ir pasirinkdami reikiamą programą. Jei garinės orkaitės neturite, galite ją „pasidarytI”, įstatydami į įkaitusią orkaitę skardą sklidiną verdančio vandens.
Ištroškintą žuvį atsargiai perkelkite į didelę šiek tiek gilesnę lėkštę.