Visiems indiškos virtuvės fanams – šildanti trinta moliūgų sriuba su išraiškingais prieskoniais ir traškiais sėklų pabarstais
Greitai paruošiamas vegetariškas sausas indiškas okrų karis. Skanu su ryžiais arba prie kitų mėsiškų, žuvies ar vegetariškų patiekalų
Greitas, nesudėtingas, aromatingas ir labai gardus vegetariškas patiekalas
Greičiausiai jums iki gyvenimo pabaigos pakaks tik šio recepto – kažin ar ragausite skanesnį žuvies karį, nei šis… Beje, jei neturite krabų mėsos, nepergyvenkite, gaminkite patiekalą be jų, jis bus tikrai toks pats skanus.
Maistingas, aromatingas žaliųjų lęšių troškinys su pakepintais kalafiorais
Lengvai paruošiami ir visų mėgstami meksikietiški vieno kąsnio užkandžiai, tikri vakarėlių karaliai. Įdarus pasirinkite kokius tik norite, kaip aprašyta tekste prie šio recepto
Neformaliuose vakarėliuose populiariausi – daržovių užtepai ir vegetariški užkandžiai, patiekiami su rieke šviežutėlės, ką tik iš kepyklos parneštos raugintos tešlos duonos. Šis puikiai tiks jūsų stalui.
Vienas paprasčiausių žuvies pagaminimo būdų – troškinimas garuose ir patiekimas užpylus karštu sojų padažu. Labai subalansuotas skonis, ypač jei patieksite su virtais ryžiais.