Saikingai egzotiškas patiekalas, kurį pasigaminsite per 20 minučių!
Greitai pagaminamas kiniškas patiekalas
tradicinės garuose virtos bandelės su įdaru, tinka kaip priedas prie kiniškų valgių, arba vienos pačios, kaip pikantiškas užkandis
Print Recipe Tandūri stiliaus kalafijoras Indiškas vegetariškas nesudėtingas patiekalas su šildančių prieskonių puokšte. Course Main Dish Virtuvė Indijos Raktažodis kalafioras Laikas 30 min Porcijos porc Ingredientai 1 kalafijoras Tandoori marinatui 3 šaukštai graikiško jogurto1,5 šaukštelio čili (naudojau Kašmyro čili, jis švelnesnis) – dėkite pagal skonį1 šaukštelis imbiero šaknies (sutarkuotos)1 šaukštelis česnakų (sutrintų presu […]
Kaip ir daugelį Azijos virtuvės patiekalų – šį pasigaminsite per keletą minučių. Svarbiausia – itin plonai supjaustyta jautiena
Gaivus ir lengvas vasariškas patiekalas be glitimo
Šventiškas ryžių ir ėrienos plovas, pagardintas skrudintomis morkų juostelėmis, razinomis ir riešutais. Afganistane šis plovas gaminamas tik ypatingomis progomis. Ėrieną galite keisti jautiena, vištiena arba žvėriena
Lengvos it pūkas konsistencijos pyragas, labai saikingai saldus ir visiškai neriebus
Australijos MasterChef patiekalas, autentiškas Pietų Indijos karis, gausus kokosų, imbierų, citrinžolių aromatų. Indijoje baklažanai skrudinami aliejuje, tačiau aš pasirinkau juos verčiau kepti orkaitėje.
Vienas paprasčiausių žuvies pagaminimo būdų – troškinimas garuose ir patiekimas užpylus karštu sojų padažu. Labai subalansuotas skonis, ypač jei patieksite su virtais ryžiais.
- 1
- 2