MaterChef Australia žvaigždės, garsenybės šefo Darren Robertson receptas, kurį jis TV projekte gamino per 30 minučių.
Saikingai egzotiškas patiekalas, kurį pasigaminsite per 20 minučių!
Print Recipe Tandūri stiliaus kalafijoras Indiškas vegetariškas nesudėtingas patiekalas su šildančių prieskonių puokšte. Course Main Dish Virtuvė Indijos Raktažodis kalafioras Laikas 30 min Porcijos porc Ingredientai 1 kalafijoras Tandoori marinatui 3 šaukštai graikiško jogurto1,5 šaukštelio čili (naudojau Kašmyro čili, jis švelnesnis) – dėkite pagal skonį1 šaukštelis imbiero šaknies (sutarkuotos)1 šaukštelis česnakų (sutrintų presu […]
Kaip ir daugelį Azijos virtuvės patiekalų – šį pasigaminsite per keletą minučių. Svarbiausia – itin plonai supjaustyta jautiena
Australijos MasterChef patiekalas, autentiškas Pietų Indijos karis, gausus kokosų, imbierų, citrinžolių aromatų. Indijoje baklažanai skrudinami aliejuje, tačiau aš pasirinkau juos verčiau kepti orkaitėje.
Vienas paprasčiausių žuvies pagaminimo būdų – troškinimas garuose ir patiekimas užpylus karštu sojų padažu. Labai subalansuotas skonis, ypač jei patieksite su virtais ryžiais.
Aromatingas vištienos ir jogurto troškinys su šildančiais prieskoniais ir švelniu čili aitrumu
Birmos musulmonų (rohindžų) gaminamas vištienos karis, kuriame dera viso regiono virtuvės: šiek tiek Indijos, truputis Tailando, ir net lašelis P. Korėjos…
Taip pagaminti garnyrą galima praktiškai iš bet kokių daržovių, geriausia, žinoma, lapinių: bok choy, kale ir net Pekino kopūstų. Taip pat jam tinka ir švieži šitake grybai
Tai kultinis greitai apkeptų (stir fry) kiniškų daržovių garnyras, tinkantis praktiškai su bet kokiu kinišku pagrindiniu patiekalu. Svarbiausia visus ingredientus turėti pasiruošus, susipjausčius, nes pats paruošimas užtruks vos 5 minutes, ir iškart galės keliaut ant stalo. Daržovės turi išlikti traškios ir nepakeitę spalvos
- 1
- 2