Skip to content
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
  • Privatumo politika
Nidos receptaiNidos receptai
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Izraelis
  • Youtube
  • Naujienų archyvas
  • Krepšelis / 0,00 € 0
    Krepšelis

    Krepšelyje nėra produktų.

    Grįžti į parduotuvę

  • 0

Žuvis ir jūros gėrybės, Užkandžiai

Pastrami lašiša

Salmon pastrami sliced
11
Sau

Nuostabus lašišos užkandis. Kad pagaminti šį patiekalą, prireiks trijų dienų.

Plačiau
Komentuokite
Be kategorijos

Vienos skardos vakarienė: kepta lašiša su daržovėmis ir jogurto tachini padažu

Kepta lašiša su daržovėm ir jogurto tachini padažu
05
Gru

Greitas ir nesudėtingas vienos skardos patiekalas. Rinkitės daržoves tokias, kokias turite, atitinkamai pakoreguokite ir kepimo laiką.

Plačiau
Komentuokite
Užkandžiai

Salotos su grilyje rūkyta žuvimi ir tamarindų padažu

10
Lie

Rūkytos žuvies aromatas puikiai dera su gaiviomis salotomis ir saldžiarūgščiu tailandietišku tamarindų padažu.

Plačiau
Komentuokite
Žuvis ir jūros gėrybės

Žuvies kepsniai su žaliu risotto

17
Kov

Šventiškas patiekalas, kuris labai nesudėtingai paruošiamas.

Plačiau
Komentuokite
Žuvis ir jūros gėrybės

TAS žuvies karis

11
Kov

Greičiausiai jums iki gyvenimo pabaigos pakaks tik šio recepto – kažin ar ragausite skanesnį žuvies karį, nei šis… Beje, jei neturite krabų mėsos, nepergyvenkite, gaminkite patiekalą be jų, jis bus tikrai toks pats skanus.

Plačiau
Komentuokite
Žuvis ir jūros gėrybės, Užkandžiai

Lašišos Pastrami

Lašišos pastrami
10
Gru

Nuostabus iš anksto pagaminamas šventinis užkandis. Prireiks 3 parų, tad paskaičiuokite laiką atitinkamai

Plačiau
Komentarų: 2
Žuvis ir jūros gėrybės

Popieriniuose paketėliuose kepti kokosniai ryžiai su saldžiarūgšte lipnia lašiša

26
Lap

Tailandietiškas patiekalas, kuriam sunaudosite nesuvalgytų ryžių likučius.

Plačiau
Komentuokite
Žuvis ir jūros gėrybės

Žaliasis tailandietiškas karis su žuvimi

30
Rgs

Paprastai ir greitai pagaminamas karis. Prireiks keleto šviežių žalumynų, kokosų pieno ir žuvies. Tiks bet kokia balta jūrinės žuvies be odelės filė. Žuvį galite keisti vištiena arba tofu.

Plačiau
Komentuokite
Sriubos, Žuvis ir jūros gėrybės

Jūros gėrybių sriuba iš Toskanos su polenta

23
Lie

Masitingas, aromatingas ir greitas patiekalas iš saulėtosios Italijos

Plačiau
Komentuokite
Žuvis ir jūros gėrybės

Kepta žuvis su mangų ir čili padažu ir duonos paplotėliais

22
Geg

MaterChef Australia žvaigždės, garsenybės šefo Darren Robertson receptas, kurį jis TV projekte gamino per 30 minučių.

Plačiau
Komentuokite
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
E-PARDUOTUVĖ
Knygos ir Tekstilė
  • Virtuvės rankšluosčių komplektas Virtuvės rankšluosčių rinkinys 14,00 € (su PVM)
  • Nidos Degutienės Knyga Australijos skoniai AUSTRALIJOS SKONIAI: mano atradimai 36,00 € Original price was: 36,00 €.24,00 €Current price is: 24,00 €. (su PVM)
  • Knyga „NIDOS RECEPTAI: 10 metų drauge“ Knyga „NIDOS RECEPTAI: 10 metų drauge“ 32,00 € Original price was: 32,00 €.25,00 €Current price is: 25,00 €. (su PVM)
Sek @Facebook
Nidosreceptai.lt
Ieškokite
Žymos
Apkepai artimuju rytu Aviena Avokadai Batata Blynai Bulviniai patiekalai burok Burokėliai Cheese cake Daigai Dilgėlės grikiai Kalafijorai Kale Kalėdos ir Kūčios kepeneles kiauliena knyga kokteiliai Krienai Kuskusas Ledai Lenkiška virtuve lietuviška virtuvė Lęšiai Meksikietiški patiekalai Miso Padažai Persimonai Pica Prancūziški patiekalai putpeles Riešutai Rucola slow cook Sluoksniuota tešla Sūriai Tofu tortas Varškė Velykos Šparagai Špinatai Žirneliai
Šiuo metu skaito:
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Grąžinimo politika
  • Pirkimo – pardavimo taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiek

Visos teisės saugomos 2025 © Nidos receptai
  • Apie Izraelį
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Naujienų archyvas
  • Apie mane
  • Susisiek
  • E-parduotuvė

Prisijungti

Praradote savo slaptažodį?