Tailandietiškas patiekalas, kuriam sunaudosite nesuvalgytų ryžių likučius.
Paprastai ir greitai pagaminamas karis. Prireiks keleto šviežių žalumynų, kokosų pieno ir žuvies. Tiks bet kokia balta jūrinės žuvies be odelės filė. Žuvį galite keisti vištiena arba tofu.
Masitingas, aromatingas ir greitas patiekalas iš saulėtosios Italijos
MaterChef Australia žvaigždės, garsenybės šefo Darren Robertson receptas, kurį jis TV projekte gamino per 30 minučių.
Žuvis Meksikos virtuvėje daug rečiau sutinkama nei mėsa, tad jei norisi pasimėgauti kiek lengvesniu maistu, siūlau pasigaminti šių žuvies takų. Aš gaminau tuną, tačiau tiks ir menkė, ir kitokia žuvis, kokią turite
Žuvies patiekalų mestro Tony Bilson receptas tik įrodo, kad pats paprasčiausias žuvies gaminimo metodas yra tiesiog pašauti ją į orkaitę ir po 20 minučių jau sėstis prie stalo! Nepamirškite pasirūpinti šviežia duona (bagete, sour dough) ypatingai skaniam padažui sudažyti!
Greitas ir ekonomiškas patiekalas iš to, kas dažnu atveju keliauja į šiukšliadėžę arba to, ką galima nusipirkti labai pigiai:) Receptas iš akies, tad ingredientų kiekiai labai apytikriai. Prieskonius dėkite tokius, kokius mėgstate – nuo Artimųjų Rytų iki indiškų karių, tiks VISKAS ką mėgstat ar turit
Saikingai egzotiškas patiekalas, kurį pasigaminsite per 20 minučių!
Lašišos confit įdaras gali būti patiektas tiek ant juodos, tiek ant baltos duonos skrebučių
Greitai paruošiamas maistingas japoniškas dubenėlis – daug spalvų, daug tekstūrų, daug skonio.