Šiam nesudėtingam užkandžiui sunaudosite virtų ryžių likučius. Eksperimentuokite į sveikatą keisdami ingredientus, tik leiskite paplotėliams gerai apskrusti prieš pradėdami juos vartyti, antraip jie tikrai pabirs keptuvėje.
Greičiausiai jums iki gyvenimo pabaigos pakaks tik šio recepto – kažin ar ragausite skanesnį žuvies karį, nei šis… Beje, jei neturite krabų mėsos, nepergyvenkite, gaminkite patiekalą be jų, jis bus tikrai toks pats skanus.
Tailandietiškas patiekalas, kuriam sunaudosite nesuvalgytų ryžių likučius.
Paprastai ir greitai pagaminamas karis. Prireiks keleto šviežių žalumynų, kokosų pieno ir žuvies. Tiks bet kokia balta jūrinės žuvies be odelės filė. Žuvį galite keisti vištiena arba tofu.
Lengvai purūs, bet kartu koncentruotos konsistencijos mieliniai ryžių blynai iš Malajų virtuvės repertuaro. Būtinai patiekite su kokosiniu saldžiu padažu, kuris leis pajusti tikrą patiekalo skonį!
Trapioje filo tešloje įsuktas pakepintų moliūgų, kopūstų, ryžių ir fetos sūrio įdaras. Varijuoti čia galima iki soties – pradedant prieskoniais ir baigiant įdaro ingredientais.
Greitai paruošiamas maistingas japoniškas dubenėlis – daug spalvų, daug tekstūrų, daug skonio.
Vienas paprasčiausių žuvies pagaminimo būdų – troškinimas garuose ir patiekimas užpylus karštu sojų padažu. Labai subalansuotas skonis, ypač jei patieksite su virtais ryžiais.
Šie minkštučiai maltos jautienos kukuliukai panardinti į saldsaldžiarūgštį lipnų korėjietišką padažą – paprastesnio patiekalo nė nesugalvotumėte!