Itin greitai ir paprastai pagaminamas, iš anksto paruošiamas gaivus desertas iš keptų rabarbarų ir nusausinto graikiško jogurto, patiekiamas su kepintais riešutais ir medumi arba klevų sirupu.
Rabarbarus sudėliokite į nedidelę skardelę vienu sluoksniu. Pabarstykite cukrumi ir prieskoniais ir pašaukite kepti į orkaitę, įkaitintą iki 180C, 15 minučių, arba kol rabarbarai suminkštės ir cukrus pilnai ištirps. Tegul rabarbarai išlaiko savo formą, nesistenkite jų sutrinti. Pilnai atvėsinkite.
Jogurtą sudėkite į sietelį, išklotą marlės sluoksniu, įtaisykite sietelį į dubenėlį, ir palikite per naktį šaldytuve, kad nuvarvėtų kuo daugiau vandens. Jogurtas turėtų tapti labai tirštas, kaip kreminis sūris.
Sudėkite sluoksniais į serviravimo indelius (gražiausia – stiklinius): pradėkite nuo storo rabarbarų sluoksnio, ant jo – kelis šaukštelis jogurto, tada vėl rabarbarų, viršuje – jogurto. Pabarstykite pasmulkintais riešutais ir pašlakstykite klevų sirupu ar medumi. Galite pasigaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve (patariu riešutus ir medų dėti prieš pat patiekiant).