Skip to content
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Nidos receptaiNidos receptai
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Izraelis
  • Youtube
  • Naujienų archyvas
  • Krepšelis / 0,00 € 0

    Krepšelis

    Krepšelyje nėra produktų.

  • 0

Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Burokėlių užtepėlė su feta ir graikiniais riešutais

Beetroot dip
26
Rgs

grūdėtos konsistencijos užtepas – puikus užkandžių stalo elementas, o taip pat skanus garnyras prie mėsos patiekalų

Plačiau
Komentuokite
Užkandžiai

Keptos cukinijos su česnakiniu jogurtu ir krapais

Keptus cukinijos su česnakiniu jogurtu ir krapais
03
Rgp

Karštom vasaros dienom – gaivus užkandis vos iš poros ingredientų!

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Bulvės ir šparaginės pupelės su jogurto padažu ir riešutais

04
Gru

Šventinis garnyras arba vegetariška greita vidurio savaitės vakarienė.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Keptos bulvės pagal Ottolenghi: su jogurto padažu ir rūkytais saldžiais riešutais

01
Rgp

Kaip tokį paprastą ingredientą kaip bulvės pagaminti ir patiekti karališkai.

Plačiau
Komentuokite
Užkandžiai, Skaniukai

Jogurtiniai blynai su braškėmis

Strawberry pancakes
03
Lie

Nuotaikingi pusryčių blynai su šviežiomis braškėmis. Tikram pasilepinimui saulėtą savaitgąlį!

Plačiau
Komentuokite
Skaniukai

Keptų rabarbarų ir jogurto desertas

Rhubarb no bake desert
29
Geg

Itin greitai ir paprastai pagaminamas, iš anksto paruošiamas gaivus desertas iš keptų rabarbarų ir nusausinto graikiško jogurto, patiekiamas su kepintais riešutais ir medumi arba klevų sirupu.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai

Pietų Indijos baklažanų karis ir ryžiai su kuminais

Kathirikai curry
19
Geg

Australijos MasterChef patiekalas, autentiškas Pietų Indijos karis, gausus kokosų, imbierų, citrinžolių aromatų. Indijoje baklažanai skrudinami aliejuje, tačiau aš pasirinkau juos verčiau kepti orkaitėje.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai, Skaniukai

Geltoni desertiniai blyneliai su kokosų įdaru

skaisciai geltoni lietiniai blyneliai su idaru leksteje
28
Vas

Skaisčiai geltoni lietiniai blyneliai su saldžiu kokosų įdaru – tikriems kokosų fanams.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Keptos bulvės pagal Ottolenghi

lekste su indiskais prieskoniais pagardintom keptom bulvem
21
Sau

Indiškais prieskoniais pagardintos keptos bulvės su jogurto padažu

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Afganų virtuvė: viščiukas jogurto padaže

afganistano virtuve: vistiena jogurto padaze
17
Sau

Aromatingas vištienos ir jogurto troškinys su šildančiais prieskoniais ir švelniu čili aitrumu

Plačiau
Komentuokite
E-PARDUOTUVĖ
AUSTRALIJOS SKONIAI JAU PREKYBOJE!
  • Nidos Degutienės Knyga Australijos skoniai AUSTRALIJOS SKONIAI: mano atradimai 38,00 € 29,00 € (su PVM)
  • Izraelio skoniai, knyga IZRAELIO SKONIAI: šventės ir kasdiena 33,00 € 25,00 € (su PVM)
  • Knyga „NIDOS RECEPTAI: 10 metų drauge“ 32,00 € 24,00 € (su PVM)
Sek @Facebook
Nidosreceptai.lt
Ieškokite
Žymos
Ananasai Arabiška virtuvė Arbūzas Artišokai avietės Avinžirniai batatai Biskvitas Briuselio kopūstai Brokoliai Cukinijos Džiovinti vaisiai Figos Filo tešla Grilis Grybai Japonų virtuvė kaukazo virtuvė kava Kelionės kiniška virtuve Kišai Kokosai Kopūstai kynva Melionai meškiniai česnakai Mėlynės Nekepti desertai Paprikos Pomidorai Pupos Pusryčiai Sezamai Slyvos sour dough Svogūnai Tartos Tortai Triušiena Tunas Vištiena kalakutiena Šventiniai patiekalai Žydiška virtuvė Žąsiena
Šiuo metu skaito:
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Copyright 2023 © Nidos receptai
  • Apie Izraelį
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Naujienų archyvas
  • Apie mane
  • Susisiek
  • E-parduotuvė

Prisijungti

Praradote savo slaptažodį?