Intensyvaus skonio salotos su Artimųjų Rytų poskoniais.
Nesudėtingas sočių pusryčių ar brunch’o patiekalas.
grūdėtos konsistencijos užtepas – puikus užkandžių stalo elementas, o taip pat skanus garnyras prie mėsos patiekalų
Karštom vasaros dienom – gaivus užkandis vos iš poros ingredientų!
Šventinis garnyras arba vegetariška greita vidurio savaitės vakarienė.
Kaip tokį paprastą ingredientą kaip bulvės pagaminti ir patiekti karališkai.
Australijos MasterChef patiekalas, autentiškas Pietų Indijos karis, gausus kokosų, imbierų, citrinžolių aromatų. Indijoje baklažanai skrudinami aliejuje, tačiau aš pasirinkau juos verčiau kepti orkaitėje.
Skaisčiai geltoni lietiniai blyneliai su saldžiu kokosų įdaru – tikriems kokosų fanams.
Indiškais prieskoniais pagardintos keptos bulvės su jogurto padažu
Aromatingas vištienos ir jogurto troškinys su šildančiais prieskoniais ir švelniu čili aitrumu









