Print Recipe Rotolo su rikota, kale ir lazdyno riešutais Itališkos pastos patiekalas, kuris ne tik gražus, bet labai skanus ir maistingas. Ir super paprastai pagaminamas 🙂 Virtuvė Italian Raktažodis pasta, vieno puodo patiekalai, kale, vegetariški Pasiruošimas 15 min Laikas 40 min Porcijos porc Ingredientai 2 šaukštai Alyvuogių aliejaus4 česnako skiltelės (smulkiai supjaustytos)6 ančiuviai […]
Šventinis garnyras arba vegetariška greita vidurio savaitės vakarienė.
Itin greitai ir paprastai pagaminamas, iš anksto paruošiamas gaivus desertas iš keptų rabarbarų ir nusausinto graikiško jogurto, patiekiamas su kepintais riešutais ir medumi arba klevų sirupu.
Geriausias man žinomas pusryčių maistas, kurio galima prisigaminti iš anksto. Be pridėtinio cukraus.