Trinta špinatų ir rukolų sriuba
Skaisčiai žalia trinta sriuba su špinatais ir rukolom – greitas jaukus lengvas patiekalas
Porcijos Pasiruošimas
4porc 5min
Laikas
15min
Porcijos Pasiruošimas
4porc 5min
Laikas
15min
Ingredientai
Procesas
  1. Puode storu dugnu ištiprinkite sviestą ir jame lėtai apkepinkite susmulkintus svogūnus, tik kol svogūnai suminkštės. Kepinant įberkite druskos ir pipirų. Sudėkite špinatus ir rukolas (jei naudojate šaldytus špinatus, galite juos įdėti vėlesniame etape, bebaigiant virti bulvėms). Kai lapai suglebs, įmeskite česnaką, suberkite smulkiai supjaustytas bulves ir supilkite vandenį. Virkite apie 7 minutes, arba kol bulvės suminkštės (nevirkite ilgiau, antraip špinatai praras skaisčiai žalią spalvą). Sutrinkite sriubą blenderiu ir paragaukite, ar netrūksta druskos, pipirų. Patiekite su paskrudinta balta duona arba prancūziška bagete.