Nieko nėra geresnio žvarbią dieną, nei dubenėlis moliūgų sriubos. Čia aplodismentai dar ir kartu su klevų sirupu ir čili pipirais paskrudintoms moliūgų sėkloms. Patariu iškart jų pasigaminti bent dvigubą kiekį, nes šis pagardas tikrai išgaruos nuo stalo pirmasis.
Vieno dubenėlio šios sriubos kažin ar pakaks – tai ir užkandis, ir pagrindinis patiekalas vienoje lėkštėje! Ryškūs Artimųjų Rytų aromatai rūgščiai sūriame sultinyje.
Visiems indiškos virtuvės fanams – šildanti trinta moliūgų sriuba su išraiškingais prieskoniais ir traškiais sėklų pabarstais
Ši sriuba galėtų būti ir indiškas karis, štai todėl patiekiau ją su greitai paruošiamomis plokščiomis duonelėmis (a la naan). Labai skanu, sotu ir puikiai šildo žvarbesnę dieną!
Įkvėptas Ottolenghi, adaptuotas mano pačios receptas, skirtas jūsų kūrybiškumui ir šaldytuvo išvalymui 🙂
Intensyvaus išraiškingo skonio, švelnaus dūmo poskonio trinta burokėlių sriuba. Patiekite su traškiais duonos krutonais, grietine ir smulkintais krapais.
Maksimumas jaukumo – trintos, sočios, kremiškos sriubos. Ši dar ir be galo gardi, maistinga bei labai patrauklios žalios spalvos:) Tik nepamirškite iš vakaro užmerkti žirnių, kad sriubą išvirtumėt vos per keliasdešimt minučių
Jauki tiršta maistinga ir aromatinga sriuba su pastarnokų traškučiais. Jei turite trumų aliejaus – būtinai paskaninkite prieš patiekiant, taip sriubą kilstelėsite į aukštesnį lygį
Sriubos dubebėlis žvarbią rudeninę dieną – tikras išsigelbėjimas.
Labai nesudėtinga, bet prabangi, kvapni ir skani vištienos sriuba. Patiekta su paskrudintos bagetės riekele, užtepta ančiuvių sviestu.