Skaisčiai žalia trinta sriuba su špinatais ir rukolom – greitas jaukus lengvas patiekalas
Indiškas dal – aromatinga ankštinių kultūrų sriuba, partiekiama su indiška duona arba ryžiais. Ši sriuba patiekiama mažomis porcijomis kaip indiško kelių patiekalų valgio dalis (pvz., mėsa, ryžiai ir dal, arba karis, ryžiai ir dal).
Jauki tiršta maistinga trinta moliūgų sriuba
Tiršta, švelnaus skonio sriuba su traškiais česnakiniais raugintos duonos krutonais – ideali skonių ir tekstūrų harmonija vienoje lėkštėje
Tiršta šilkinė moliūgų sriuba, persmelkta Tailando virtuvės aromatais. Ypatingai paprasta pasigaminti.
Klasikinė itališka sriuba su pomidorais ir pupelėmis, tik ši patiekiama dar ir su parmezano kukuliukais. Geriausia, jei kuliukams naudosite šviežius sour dough duonos džiūvėsius. Jei turite, į sriubą verdant įmeskite gabalėlį sudžiūvusios parmezano žievės, o išvirus sriubai jį ištraukite ir išmeskite. Taip pat į sriubą dar galite bebaigiant virti įdėti ir kale kopūstų
Švelnaus skonio ypatingai paprastai pagaminama šalta tiršta ispaniška migdolų sriuba. Jai pagaminti reikės blenderio
Aromatinga tiršta keptų baklažanų sriuba – kai užklumpa gausus daržovių derlius:)
Pistacijų spalvos tiršta vegetariška sriuba, kurioje pirmu smuiku griežia cukinijos, tačiau melodiją užduoda mėtos ir feta!:)
- 1
- 2