5 žvaigždės 4 žvaigždės 3 žvaigždės 2 žvaigždės 1 žvaigždė
Atsiliepimų nėra
Ingredientai
2 šaukštai sviesto
1 svogūnas, smulkiai supjaustytas
2–3 didelės bulvės, nuskustos ir supjaustytos gabaliukais
1 litras daržovių (arba vištienos) sultinio
Didelis pundas baltųjų šparagų su pašalintomis kietomis kotelių dalimis
100ml 10% grietinėlės (arba riebesnės, jei neskaičiuojate kalorijų:))
Druskos, pipirų, tarkuoto muškato riešuto
Žalumynų papuošimui, traškios baltos duonos patiekimui
Instrukcijos
Puode ištirpinkite sviestą ir jame apkepinkite svogūnus, tada suberkite bulves. Pakepinkite dar kelias minutes, maišydami. Supilkite karštą sultinį ir virkite uždengę tol, kol bulvės taps minkštos.
Sudėkite šparagus (galite juos pasmulkinti, supjaustyti į 3-4 dalis), ir toliau virkite apie 2-3 minutes, kol šparagai suminkštės.
Pabaigoje viską sutrinkite elektriniu trintuvu, įpilkite grietinėlę, paragaukite ar netrūksta druskos, pipirų.
Patiekiant papuoškite žalumynais ir pabarstykite muškato riešutu.