Geltona arba raudona saldžioji paprika, supjaustyta smulkiais gabaliukais
Konservuoti kukurūzai, nusausinti
Saulėje džiovinti pomidorai, perpjauti į 2-4 dalis priklausomai nuo jų dydžio
Ridikėliai, supjaustyti plonomis riekelėmis arba šiaudeliais
Rucola (gargžgarstės)
Salotų padažui
1 česnako skiltelė, labai smulkiai supjaustyta arba sutrinta
1/2 šaukšto švelnių garstyčių
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas medaus arba klevų sirupo
1 šaukštelis sojų padažo
Dosnus šlakas alyvuogių aliejaus
Grūstų pipirų
Instrukcijos
Kynva kruopas (bolivines balandas) gerai nuplaukite ir išvirkite 2 stiklinės pasūdyto vandens. Kruopos išvirs maždaug per 12-15 minučių, visas vanduo bus susigėręs, o košė primins mažytes spyruokles:) Atvėsinkite išvirtas kruopas, kaskart pakedendami švelniai šakute.
Kynva kruopas sumaišykite su kitais ingredientais, kuriuos turite ar pasirinkote. Kuo daugiau spalvų, tuo gražesnis atrodys (ir skanesnis bus:)) patiekalas! Pačioje pabaigoje įmaišykite kapotus žalumynus (mėtos padarys šioms salotoms stebuklą, pamatysite!) ir prieš pat patiekiant užpilkite padažu, gerai viską išmaišykite.